Ohřívání příkrmů

Otázku položila: Lenouch23 25.4.2019 16:30

Našla bych tu nějakou maminku, která má zkušenost s příkrmy a jejich ohříváním ? Po špatných zkušenostech s mikrovlnkou, kdy mi ohřeje pouze vrchní část jídla ve skleničce a spodní je ledová jsem se rozhodla pro koupi ohřívače na příkrmy, ale byla bych ráda za doporučení nebo tipy na co si dát pří výběru pozor, protože to nejsou přece jen nejlevnější záležitosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Holky, já si jídla vařím a zamražuju, takže ohřívám tak, že ráno vyndám sklenku s jídlem z mražáku, počkám až to dopo povolí a před obědem to vyklepnu do hrnce a ohřeju na sporáku. Nikde to není teplejší nebo studenější, dokonalé :)))

  • Já ohrivala často ve vodni lazni klasicky na sporaku nebo ze sklenicky nandala na talirek a ohrala v mikrovlnce na něm.

  • Já jsem všem třem svým dětem také ohřívala v kastrůlku na mírný stupeň aby se to nesmažilo, podle mě je ohřívačka zbytečné vyhození peněz, je to záležitost na půl roku a pak už k ničemu.

  • petulinkaa1325.4.2019 21:58

    zbytečně neutracej za blbost. Jídlo dej na talířek nebo do misky, ohrej v mikrovlnce, promíchej a zase ohřej, ať je to rovnoměrne nebo vodní lázeň.

  • Majus25.4.2019 22:36

    Já mám tu klasickou ohřívačku jak na mléko tak i na příkrmy. V mikrovlnce jsme ty skleničky nikdy neohřívala právě z toho důvodu, že jsem se dočetla že to ta jídla ohřívá nerovnoměrně.

  • Majus14.5.2019 13:42

    Koupila jsem si tu ohřívačku do tommee tippee, nechám ti tady odkaz, kde se na ni můžeš podívat www.tommeetippee.cz/closer-to-nature. Jinak si tady u těch věciček můžeš nastavit jak teplotu, tak i dobu ohřívání, což je velká výhoda, že to pak dítěti dááš úplně akorát a nemusíš to nastokrát ohřívat a pak ve finále chladit protože to přepálíš -_-

  • Tomme tippee má kvalitní tady ty přístroje. My od nich máme ten parní vařič a to je bomba, příkrmy připravuju jenom doma, nemám ráda ty skleničkové, protože takhle aspoň vím, co do toho dítěti dám.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist