Odvoz do porodnice

Otázku položila: Martasek89 10.6.2011 13:55

Jak vypadal váš odvoz do porodnice ? :) Jely jste autem, nebo si volaly sanitku ? Nevíte, zda sanitka odveze do nejbližší porodnice, i když jim řeknete, že máte zamluvenou, nebo vyhlídnutou jinou porodnici a zda se za odvoz sanitkou něco platí ? Díky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jela jsem autem. Myslím si, že tě sanitka odveze do nejbližší spádové porodnice. Cesta sanitkou by měla být zdarma.

  • Mě odvezl partner. Zjišťovala jsem si jak je to se sanitou - a bylo mi řečeno, že odveze do nejbližší porodnice. Takže asi tak. U tohodle těhu ji možná budem potřebovat, nebude-li po ruce odvoz .

  • Tak já poprvé jela autobusem, protože mě čekalo vyvolávání, takže v klidu, pohodě. Podruhý jsem jela tramvají "jen" do poradny do porodnice a už si mě tam nechali kvůli tlaku a plánovaně jsem rodila císařem za tři dny. A sanita opravdu odveze do té nejbližší porodnice, jedná-li se o klasickou rychlou záchrannou pomoc. Je-li ve městě nebo při nemocnici ještě další dopravní služba, taková ta, co vozí lidi třeba od obvoďáků rovnou na nějaké vyšetření nebo ty sanity, co vozí lidi z nemocnic, prostě obyčejná přepravní služba, dalo by se to s nima domluvit, že by na zavolání přijeli. Papír na sanitu by napsal gynekolog, ale nevím, jestli by to proplatila pojišťovna. Ale taky se na ně někdy dýl čeká. Holt kdyžtak sousedi, taxi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist