Odstranění znaménka :o) - - PLZEŇ

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38388 10.10.2012 20:44

Dobrý večer, :-)
chci se Vás zeptat, zda-li jste už někdo prodělal odstranění znaménka, jak to probíhalo, kolik to stálo .. atd?
Znáte-li nějakého šikovného doktora, kterého mi můžete doporučit v Plzni?
Děkuji
Ivet

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, já jsem to absolvovala před 14 dny v Plzni. Byla jsem v Remusu, je tam kožní lékař, pan Hrubeš, který se mi na znaménko podíval a zeptal se, proč ho chci ostranit. Já ho měla hnedka na zádech na pase, takže mi to vadilo při oblékání, po porodu se mi dost zvětšilo. Napsal mi doporučení a hned vedle něj je chirurg, který mi jej hnedka druhý den odstranil laserem, takže nemám ani jizvičku. Stálo to 300 Kč a říkal - že je 300 Kč poplatek a odstraní ti 1 nebo kolik chceš pih, pokud je to možné. Oba páni doktoři byli strašně příjemní.

  • Neporadím Ti konkrétně Plzeň, jen doporučuju zajít si na kožní a požádat si o doporučení k odstranění znamínka, pak je zákrok zadarmo. Mě je odstraňovali chirurgicky, dostala jsem injekci na umrtvení oblasti kolem znamínka, vyřízli ho, zašili dvěma stehy a pak jsem šla asi po 14 dnech na kontrole a potom tahat stehy....

  • Já Ti také neporadím co se týče Plzně, ale když jsem si nechávala odstranit znaménka (na noze a na břiše), tak jsem šla na kožní, dali mě žádanku na chirurgii. Tam jsem šla, objednali mě na konkrétní datum a čas.
    Dostala jsem injekci u znaménka, pár vteřin počkali (začalo to hned působit, což jsem koukala), vyřízli, zašili za pár dnů jsem šla na kontrolu a pak za 10 dnů na tahání stehů.
    Jo a znaménko poslali na histologii.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist