Odstranění tetování

Otázku položila: Lenouch23 25.3.2019 13:54

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli nemá některá z vás zkušenost s odstraněním tetování ? Zajímalo by mě jestli jde odstranit úplně nebo nějaký zbytky po něm vždycky zůstanou ? Budu ráda i za doporučení, kde by mě tetování zbavili.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, nechávala jsem si odstranit malé tetování na ruce a je fakt, že to je na dlouho a nestojí to úplně málo, chce to přemýšlet, jestli by to nestálo třeba za překrytí novým tetováním :-) protože ti to nezmizí úplně po první návštěvě, záleží jak tmavé to tetování máš. Já jsem to neměla úplně tak tmavé a byla jsem na tom 5x a každá návštěva cca 1300,-
    Ale vřele doporučuji Premier Clinic - jsou na to specialisti a fakt to mám pryč, bez jizvy, je pravda, že bych mohla jít ještě jednou, já tam ještě nějakou tu šmouhu vidím, ale nikdo jiný, ale to už jsem líná :-) jen je lepší to dělat přes zimu, teda nevím kde to máš, ale nesmí se to minimálně 8 týdnů vystavovat slunci, čím déle tím samozřejmě lépe, abys pak neměla jizvy. Snad Ti to nějak pomohlo :-)

  • Jak píše Mikyl...Ono na tu procedůru musíš jít vícekrát a nikdy to není uplně 100%, viděla jsem to parkrát na živo, možná je lepší si to vážně nechat přetětovat :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist