Odsávačka hlenů

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43165 30.5.2011 10:29

Můžete mi doporučit nějakou odsávačku hlenů ? Děkuji ;o)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, pokud nechceš utratit moc peněz, tak si kup tu obyč hadičkovou-dá se vyměnit vždy a můžeš jí použít i jen tak a odsávat pusou (ale to mi nikdy nešlo). Jednoduchým způsobem se dá připojit na hadici vysavače (která nemusí mít kruhový průměr tak, jako u kupovaných odsávaček na vysavač), stačí jednu hadičku prostrčit nejakým víčkem (třeba od zavařovací sklenice), které je větší, než otvor u hadice vysavače-jen se do něj provrtá dírka, tak, aby se tam hadička tak tak prosoukala. Podtlakem odsávačka na vysavači pevně drží. Každopádně bych volila odsávání vysavačem, nejlépe vysavačem, který má volitelný výkon odsávání.

  • Také doporučuji odsávačku na vysavač. Bezva hledny vytáhne. Má regulaci sání, takže ani není potřeba, aby se dalo sání regulovat na vysavači. Alespoň tedy ta moje. Malému mimču hluk vysvače nevadí, větší si časem zvykne. Ta naše stála asi 300,- Kč, kupovala jsem ji v lékárně. Kamrádka zvolila alternativu - odsávačku na baterky právě kvůli hluku vysavače, aby nevzbudila celý barák, když musí odsávat v noci. Je s ní také spokojená. Nevím však, kolik stála :o)

  • tak já dám naopak radou odsávačku na baterky..máme od ubimedu, stála nás 600 Kč a nemůžu si ji vynachválit. Vysávačovou jsme měli chvíli, pak malej začal řvát už když se zapl vysavač..ted naopak když je větší, jak zapnu vysavač, tak po něm leze, takže újmu z toho neměl, ale mě to donutilo koupit na baterky. Krásně vše odsaje, nehučí a náhradní nástavce vymejváme teplou vodou a sterilujem, takže za nástavce peníze nevyhazujem.

  • mám tu úplně obyčejnou a ještě jsem ji nikdy nemusela použít a to bude mít syn už půl roku, kamarádky syn potřebuje odsávat co chvíli a ta koupila tu na vysavač a je s ní spokojená

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist