Odpustit nevěru

Otázku položila: kikiskaaa 3.11.2022 15:09

Ahoj s přítelem jsme rok a půl a zjistila jsem že od začátku našeho vztahů si píše s jinou holkou po nějaké době si začali vyměňovat fotky a vzájemně se uspokojovat pak i spolu spali. Nevím jak to dělal že jsem na to nepřišla dříve :( . Trvalo to skoro rok :( několikrát za měsíc si spolu psali.
Mě od začátku tvrdil jak jsem úžasná jak se změnil k lepšímu. Plánoval si mě vzít chtěl ať se nastěhujeme k němu na barák že budeme mít spolu rodinu.
Proč mi vlastně tohle udělal ? 😭
Tvrdil že mu ji bylo líto proto udělal. Že chtěl stím dávno skončit ale proč ji teda pořád podléhal?
Setkala jste se některá stimhle?
Nikdy víc jsem nebyla zamilovaná než teď. Ale momentálně jsem zklamaná mám zmatek v hlavě nevím co si mám myslet.
Říká že mě miluje že ho to mrzí co udělal.
Je tady někdo kdo odpustil dlouhotrvající nevěru? Funguje vám tedkom vztah? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik3.11.2022 16:47

    Udělal to teď, bude to dělat dál. To co říká, je jen proto, aby tě uchlácholil, ale vážně to nemyslí. Myslí si, že tě má jistou. Jsi do něj zamilovaná a tak mu odpustíš. Tento vztah nemá smysl držet. A navíc, důvěru už k němu mít nebudeš a důvěra se buduje velmi těžce a dlouho po takové nevěře a budeš se trápit dál.

  • bibinuska3.11.2022 22:04

    souhlasím s tím, prchat co nejdál a nejlépe okamžitě, včera bylo pozdě. Je to slaboch, zbabělec, hajzl a vůbec za to nestojí. Buduj sebevědomí a hledej dál někoho, kdo tě bude na rukou nosit. ♥️

  • julie.my4.11.2022 6:22

    Přesně tak, život je krátký na to aby jsi ztrácela čas s někým takovým.

  • max.jr9.11.2022 3:06

    Paradox je ze to delaji i ženy.Hledaji si tak dalšího partnera aby nebyli sami.Určitě nejste jediné dve to se můžu vsadit.To je i důvod proč jsem raději Sam protože se nikomu nedá věřit

  • TomasRoman6.11.2022 11:01

    Ani mu to neodpouštěj. Já sám jsem teda chlap, takže bysme správně měli držet spolu, ale já bych nevěru nikdy netoleroval. Když s někým jsem, tak chci aby mi kryl záda, abych mu mohl 100% věřit a cokoliv říct, což po tom co tě člověk podvede prostě nejde. To je jak kdybych dělal třeba rekonstrukce bytu Praha s https://www.provadime.cz a mezitím přítelkyně ten byt ničila. Prostě nedává smysl.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist