Odpor k sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419268 7.4.2019 9:50

Dobrý den, s mojí přítelkyní jsme už skoro rok a stále jsme se nedostali k našemu poprvé, oba jsme nezkušení, mě je 21 a jí 20. Jsem k ní ohleduplný a postupujeme opravdu pomalu, nějaké ,,věci,, už za sebou máme ale ona má pořád strach i přes to všechno, něco v hlavě jí brání i na to pomyslet, natož se o něco pokusit i když jí jiné uspokojení nevadí. Ani vlastní prsty nesnese. Nevím si rady, alkohol nám nepomohl ani jiné rady které jsem přečetl na internetu nebo mi byli řečeny od jiných žen které by měli v minulosti strach ze sexu. Omlouvám se pokud to nedává velký smysl ale jsem už v koncích.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No z toho co tady pises bych rekla ze je to na psychologa.
    Co ti o tom vsem rika ona? Jaky ma duvod?

  • Nemá nějakou špatnou zkušenost z minulosti? Zneužívání v dětství?

    Nemá náboženskou rodinu, kvůli které by měla výčitky svědomí ze sexu před manželstvím?

  • Já začala sama robertkem a vagína se pěkně roztáhla. A chtělo by to i zajít na gyndu.

  • Tipla bych to na blok z té šikany. Musí se nejdřív naučit mít ráda samu sebe. Per jí do hlavy, jak je krásná a že tě přitahuje, pokud to nepomůže, tak bych zkusila i toho psychologa. A klobouk dolů za tvoji trpělivost, je vidět, že ji máš fakt rád :-)

  • macicekkajik7.4.2019 10:30

    Ahoj, ten blok může v přítelkyní být geneticky zakořeněn. Pokud to opravdu chce změnit. Zašla bych za kinezioložkou. Je to psychický blok, který se dá takto odblokovat. A také je důležité o tom mluvit, jak se při tom cítí a pracovat na pocitech. Třeba zkusit koupit malého robertka a použít hodně gelu. Blok se může zrušit hezkým pocitem.

  • Francy7.4.2019 12:06

    Upřímně dost koukám, že s ní pořád jsi, většina by se s ní už rozešla a to myslím v dobrém slova smyslu. Za ten rok vidíš u ní nějaký pokrok? V jednom z komentářů píšeš, že jí to stačí, tak jak to je - to mi přijde docela sobecké. Jí stačí orgasmus přes klitoris a tobě poskytne ruční práci nebo orální sex, ale to přeci nejde do nekonečna. Snaží se překonat svůj stud? Kdyby se ti nelíbila, tak sis mohl vybrat jinde. Rok mi vážně přijde jako dlouhá doba, pokud je vám víc jak 20. Sex je přeci potěšení není to žádná otročina.

  • Tak mě jenom napadlo... nechtěla by si přečíst nějaký romantický historický román? Já v sedmnácti ještě sex neměla, ale při čtení některých románů mi trnulo až někde. A ráda se k nim vracím. A to se mi na základce posmívali, že nemám žádná prsa a podobně, takže svléct se před chlapem pro mě taky nebylo lehké. Ale k těm románům se ještě dnes ráda vracím, když vím, že manžel chce a mně se nechce :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist