Odmítnutí, ale chci to vzít zpět

Otázku položila: Anonymní uživatelka #209090 28.9.2015 11:12

Ahoj, holky,
teď se prosím neděste, jak jsem divná, ale člověk občas dělá kraviny. Psali jsme si s jedním klukem, moc ho neznám, ale asi je fajn a všichni říkaji, že je hodnej. Tak trošku nás chtěli asi dát dohromady. Akorát on je ode mě o deset let starší! Tak jsem mu rovnou napsala, že bysme měli zůstat kamarádi. Jenže se mi to trošku rozleželo v hlavě a měním názor. Možná by stálo za to, zkusit dát tomu vztahu šanci, na věku přece nezáleží. Ale teď nevím, jak mu to mám říct, když jsem to hned na začátku jakoby zavrhla... Jsem blbá no... Ale zpátky už to nevezmu, jen je mi to teď trapný. Dostal se někdo do podobný situace? Poradíte?
Díky a krásnej sváteční den přeju ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Napiš mu, že ses možná unáhlila s těma řečma o kamarádství... A jestli má ještě zájem, tak ho zveš na kafe. To je buď a nebo. ;)

  • medulinek28.9.2015 13:13

    A kolik ti je? Je rozdil 14 a 24 nebo 25 a 35.

  • Zda komunikace mezi Váma stále probíhá a ty se chlapovi líbíš, tak to zkusí i přes to, že jsi to zavrhla. Pokud komunikace přestala, napsala bych mu, jestli by nezašel na skleničku a situaci nechala přirozeně dál vyvíjet. 8-.

  • sono228.9.2015 12:10

    Hlavne sa do ničoho nenúť. Prečo si sa zrazu rozhodla ináč? Ja som sa napríklad nikdy predom nerozhodovala. Kto mi bol sympatický, roky som nikdy neriešila. Je pravda že mi inklinovali skôr starší partneri ale manžela som vedela že chcem mať max do 5rokov rozdiel. Je to taký zlatý stred. Ale ty sa vydavať predsa nejdeš:-)riad sa pocitmi a hlavne tým že je pán starší by ťa mal nejako tzv zbaliť:-)malo by ťa na ňom niečo zaujať. Prezradíš nám koľko máš rokov? Myslím že v konečnom dôsledku dodatočným záujmom nič nepokazíš. Ja som asi stará škola :-Dale ja myslím že by ťa mal on k rande ukecať, ak je k niečomu. To potom mužov viac baví a vzniká tam napätie. Aký záujem vlastne o teba prejavil? Myslíš že sa o to opäť nepokúsi? V ostatnom prípade by som to nechala tak neboj príde iný.

  • Vôbec to nerieš,10 rokov je príliš veľký rozdiel,teraz to tak vypadať nemusí,ale za pár rokov by vám to molo celkom nepekne komplikovať vzťah!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist