Odměny za soutěž pro holky 7-11 let - co koupit?

Otázku položila: inah91 17.1.2018 10:28

Holky, prosím, poraďte, iniciativně jsem se přihlásila, že koupím všem dětem odměny za včerejší soutěž ve zpěvu a hře na flétnu...a až pak mi došlo, že nemám vůbec tušení, co koupit :-D Máme tam i tři starší, tak ty řeším zvlášť, to asi něco vymyslím, ale ty malé - velké? 7,8 let, možná i těch 9 bych tipla nějakou omalovánku, gelovky, gumičku do vlasů - např, ale jestli 10,11 leté ještě malujou? Poraďte prosím... samozřejmě mám limit cenový, cca 200/žákyně, mám tunu nápadů na objednání z internetu - věci s hudebními motivy - ale na to je pozdě, diplomy se předávají už příští úterý.... Děkuji za každou radu :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • bestie17.1.2018 11:56

    Mám dvě 10leté neteře (4. třída) a ty věci, co jsi vyjmenovala, by přijaly úplně v pohodě. Ani tu internetovou objednávku bych nezatracovala. Kdyby ty věci měli skladem, do pondělí by to mohlo klidně dorazit.

  • buccaneerka217.1.2018 12:55

    Já jsem desetiletým dětem dávala poukázky na knihu, ale to se asi za hudební soutěž nehodí. Jinak si myslím, že nepohrdnou ani nějakou sladkou drobností k tomu, cos vypsala. Jinak ty je asi znáš nejlíp, tak víš, jestli třeba gumičky a sponky by ocenily, ne každá holka si na to potrpí. Myslím si ještě, že holky 7-10 let by uvítaly i nějaký deníček, třeba na uzamykání + k tomu nějaké ty gelovky. To mi přijde jako celkem solidní kombinace, užitečná a současně si to můžou použít, jak uznají samy za vhodné. Ne diář, ale prázdný pěkný deníček, asi s nějakým roztomilým zvířátkem na obálce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist