Odjíždí studovat do ciziny - má to cenu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #370218 28.3.2017 22:21

Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor. V jednom mým kurzu je se mnou kluk, kterej se mi strašně líbí. Ne jen vzhledově, ale hlavně osobností. Máme společný koníčky, stejnou povahu, stejnej životní styl atd... Moc se spolu ale neznáme, vždycky se jen pozdravíme a to je vše. Chtěla bych se s ním nějak seznámit, protože jsem se docela hodně platonicky zamilovala, ale problém je, že vím, že brzo odjíždí studovat do Německa (podrobnosti bohužel neznám). Myslíte, že to má vůbec cenu ho nějak oslovovat a snažit se sblížit, když za chvíli bude pryč? Děkuju za názory :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Osobně bych asi nezačínala. Tipla bych, že má plnou hlavu odjezdu do ciziny a asi jen málokdo by se chtěl vázat někde, odkud odchází...
    A myslím si, že vztahy na dálku jsou těžké i pro lidi, kteří jsou spolu déle (a například kvůli práci na čas jsou daleko), natož pro začínající vztah. Moc bych v tom neviděla perspektivu.

  • bestie29.3.2017 15:34

    Pokud tě tak moc zajímá, klidně bych se s ním seznámila, ale za předpokladu, že si od toho nebudeš nic slibovat. Prostě si uděláš nového kamaráda.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist