Odejít nebo zůstat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #335744 30.4.2023 13:07

Ahoj. Potřebovala bych radu nebo aspoň jiný úhel pohledu. S partnerem jsme 7 let a máme jedno společné 5 lete dítě. Vztah neni růžový, ted byl ještě narušeny prosazením společných peněz z jeho strany, které byly důležité a měly být využity v budoucnu na dům.. Partner je častěji v hospode než doma. Nechodí opilý a nepije hodně jen se tam vždy zasekne na pokec.Prý doma ho to nebavi, což bych chápala ale ma tam sve dite, které ho potřebuje.. Nejsem s nim úplně šťastná ale nechci rozbit malemu rodinu. Mnohokrát jsem rikala co mi vadi ale vždy to pomohlo jen na chvíli. Zpětně jsem zjistila, ze problémy s penězi mel uz dříve. Zůstaly byste a odpustily nebo odešly?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vezmu to za sebe... Byla jsem 7let s chlapem se kterým mi pořád něco říkala, že to nebude ono. Pak jsme šli od sebe. Po 6letech , vím že to bylo to nejlepší rozhodnutí. Našla jsem muže který mi vyhovuje. Ono když žijete někde kde nejste šťastná není to dobré i dítě to časem vycítí a bude nešťastné z toho že vás něco trápí. Položte si otázku jestli takhle chcete žít a jestli chcete aby tomu bylo přítomno vaše dítě

  • Dala bych mu jasne najevo, ze takove chovani trpet nebudu, ze nejsem stastna a pokud se to nezmeni natrvalo, tak vztah ukoncim. Ale je potreba byt opravdu tvrda a urcit pravidla, vykomunikovat, co chci a co ne. Urcit jasne hranice. Drzim palce. Pokud ho mate rada a on Vas, tak se domluvite a bude to i pro jeho prospech.

  • dala bych najevo, že problém s pěnezi tolerovat nebudete, obdobně i pravidelné a časté návštěvy hospody. a s tím i nůž na krk - bud půjde do sebe, nebo půjdete od sebe. případně i zkusit nějakou poradnu.
    Ono to ani dítěti neprospěje - a pokud o něj sám od sebe nemá zájem ted, tak to nebude lepší ani v budoucnu. A problémy s enaopak budou jen stupnovat - dítě uvidí probéms pěnezi i to, že táta je raději v hospodě než s vámi doma.
    co se týče toho, že ho to doma nebaví - co pro to, aby ho to doma, s vami oběma, bavilo, dělá on sám?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist