Odbourávání tuků - Bříško,boky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40238 26.6.2012 14:56

Ahoj holky, cvičila jsem, 2 měsíce jsem toho nechala jelikož jsem měla moc starostí a teď zas začínám.Zdálo se mi, že mi to cvičení pomáhá ale malinké výsledky byli znát po 4měsících a to říkám že opravdu malé. Ráda bych věděla, protože vím, že je to o stravě tak se snažím jíst co nejpravidelněji to jde a s pitným režimem mám trochu starosti, jestli neznáte nějáké triky, či drinky které dokáží rychle a účinně odbourat tuky na bříšku a v bocích. Na bříšku mám opravdu špek a je to hrozné. Chci s tím něco dělat. Poradíte mi, co odbourává tukové buňky? Děkuji.

Mám problémy se štítnou žlázou, myslíte, že na to má nějáký vliv?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lenoric26.6.2012 15:20

    No jestli byly vysledky cviceni znat az po 4 mesicich, tak to se asi nekde stala chyba :) ja kdyz chtela zhubnout a trochu zpevnit telo, tak stacilo ze jsem jedla "slusne", pila jen cistou vodu neperlivou, nic jinyho nepiju ani ted, nechutna mi to. A vysledky cviceni byly videt cca po 14ti dnech. Cvicila jsem pul hodinky ob den a bylo to bez jakychkoli podpurnych prostredku na hubnuti, zadne drinky a tak.. Podivej se tady http://www.cviceni-doma.cz/ s timto mi to slo samo a bez zadnyho utrpeni a bavi me to :)

  • Ahoj, ono taky záleží na tvé postavě a kondici a co přesně myslíš viditelnými výsledky. 4 měsíce jsou dost, ale na druhou stranu to může být úplně v pořádku. K tomu pití, tak pij jenom vodu, nebo neochucené neperlivé minerálky, pokud piješ často kávu, tak si ji příliš neoslazuj. Nezdá se to, ale změna ze sladkých nápojů na vodu udělá opravdu hodně. Jinak co se týče nápojů na spalování, tak je dobrý karnitin, ale není dobré to pít pořád, spíš jen když cvičíš. Já osobně bych ale žádné podpůrné přípravky nepila. Zhubnout bez vůle a dřiny prostě nejde a žádný přípravek to za tebe neudělá.

  • Ahoj, přesně jak píšou holky, žádné prostředky neudělají dřinu za tebe.
    Píšeš o 4 měsících a malinkatých změnách.
    Jde o to, že pokud se kousneš a chceš opravdu shodit kila a tuk a aby byly změny viditelné "rychle", tzn.aby se ti viditelně zpevnilo břicho, a odstranil se tuk z boků a nohou, na to nestačí jen lehce změnit jídelníček a zacvičit si občas ledabyle. Musí se to stát životním stylem. Třeba k těm sladkým limonádám - ne že je nesmíš pít, ale že sama nechceš :-)
    Já když chci rychle shodit (i když vím, že to není zrovna zdravé), tak téměř úplně vysadím pečivo, místo něho takové ty suchary, na snídani třeba jogurt, nějaký lehký oběd, večeře zeleninové saláty (různé variace),a denně cca 3l vody (občas teda se sirupem) a k tomu, pokud můžu, tak 3x denně cvičím po 15minutách. Že sposiluju nohy, zadek, břicho.
    A pokud to takhle dodržuju, tak za dva týdny mám lehce vyrýsované svaly na bříšku.
    Zrovna teď takhle taky hubnu, protože jsem už na váze skoro 53kg a při mé výšce 159cm se potřebuju dostat zpět na 48-49kg.
    Takže snad ještě stihnu být hezká i v plavkách .-)

    Přeju hodně štěstí!

  • Tak to je jiná, ano může mít na to vliv, záleží jaké máš přesně potíže a jestli musíš brát léky. V tomhle případě bych se o způsobu hubnutí poradila s doktorkou

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist