Od kolika let jste s tím pravým?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28663 30.3.2011 17:33

Ahoj dámy :) jen ze zvědavosti,četla sem v příspěvcích že je tu plno mladých maminek a že s přítelem bydlíte třeba po třech měsících vztahu. Zajímá mě v kolika jste potkaly svého vyvoleného jak dlouho jste spolu chodili,jak dlouho jste manželé..prostě taková malá statistika :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, ja jsem manzela potkala pred 7 lety, bylo mi tehdy 21. Prvni rok jsme udrzovali vztah na dalku, protoze on je cizinec a ja koncila skolu a po promoci v lete 2005 jsem se za nim prestehovala. V zari 2009 jsme se vzali a je to super:).

  • No já jsem se svým přítelem od 16. června, To už mi bylo 17. A od unora už čekáme mimino :D

  • já nevím jestli se ti hodím do statistiky, protože jsem docela mladá:), ale svého přítele jsem potkala v 15, od 16 let spolu chodíme, teď mi je 19. Společné bydlení přichází v úvahu v příštích letech na VŠ ;)

  • Já přítele potkala v 23 letech.. po 2 měsících jsme spolu začli bydlet.. v 25 jsem otěhotněla a za 10 dní mám termín:-) je mi 26 a svatba bude za rok.. jsem zasnoubená, ale svatbu chci až později chci si to užít:-) jsme spolu dohromady cca 2 roky a 8 měsíců:-)

  • Ahoj, my jsme spolu začali bydlet po cca 2 týdech :o). To nám bylo 26 a 31 a měli jsem oba za sebou pár nepovedených vztahů. Vzali jsme se po 4,5 roku. Teď jsem manželé 1,5 roku. Mimi zatím mezi nás nechce :o(.

  • petulinkaa1330.3.2011 18:22

    Já jsem manžela potkala v 18ti letech, jemu bylo 36let,bydlet jsem zacli po dvou mesicich, zasnoubili se po roce a za pul roku se vzali, jsme bez dvou mesicu tri roky manzele a je to supr :-) deti zatim nemáme :-)

  • Jsem s manželem od 22 let. Po čtyřech letech jsme spolu začali bydlet a po sedmi letech jsme se vzali. Máme rok a půl starého syna.

  • My se seznámili, když mi bylo 25 a hned se ke mně přistěhoval do podnájmu. Za 3 roky jsme se vzali a teď mi je 29.

  • Ahoj, já jsme s manželem od svých 17.let, od 18.let spolu žijeme = táhne nám na 8.rok společného bydlení, vzaly jsme se až loni, máme spolu dceru a čekáme druhý miminko...

  • Ahoj i já se podělím.Když jsem začala chodit se svým přítelem bylo mi pouhých 12 let.Rok a půl sme to tajili , protože je o dost starší než já...Tet sme spolu 5 a půl roku, ale stoho jsme měly 5 měsiců pauzu a zase se vrátily k sobě.Tet mi bude 19 let a od ledna sme zasnoubený a snažíme se o miminko.Až tak za 3 roky se chceme vzít.A bydlet sme spolu začli od 29.08.2010....

  • Ahojky, s manželem jsme spolu od r.2003 bylo nám oběma 19 let. Bydlely jsme spolu první rok víkendově, jezdil totiž do školy a doma byl jenom o víkendy. Pak už jsem se k němu nastěhovala. Braly jsme se po 5 letech a mimi se nám narodilo minulý rok v listopadu po dvou letech manželství.

  • Taky se přidám, s manžele jsme se seznámili když mi bylo 18, po 2 měsících jsme spolu začli bydlet u našich po dalších 2 měsících si koupili byt, po roce vztahu na naše výročí mě požádal o ruku to bylo v říjnu a v červenci minulý rok jsme se brali a dosud se snažili o miminko a dnes jsem byla na první těhu prohlídce a jsem 5+2tt...takže u nás to šlo taky hopem, teď je mi 21 :-)

  • Toho pravého-žádného jiného jsem zatím ani nepotkala ( je to můj první vztah )-tak snad je to ten pravý, jsem poznala v necelých 21 letech, chodili jsme spolu před svatbou 2,5 roku, rok před svatbou jsme již spolu žili ve společné domácnosti-měli jsme štěstí, babička nám nechala byt. V 23 letech, jsem porodila naše 1. miminko, brzy oslavíme 7 let od svatby :-)

  • Já poznala svého vyvoleného v 18cti (on měl 21). Bydlet jsme spolu začali po roce vztahu (co jsem odmaturovala). Po dvou a půl letech vztahu mě požádal o ruku, ale pak jsme se stěhovali do zahraničí, takže jsme svatbu zatím odložili (chtěli jsme se brát letos). Zasnoubení jsme tedy už rok a půl, ale příští rok do toho chceme praštit a tak za dva za tři roky bychom chtěli miminko, ale to je ještě zatím budoucnost. Jinak tedy pro upřesnění jsme spolu 4 roky :-)

  • alimos31.3.2011 7:09

    Ahojky, já jsem se zamilovala ve 23ti a po čtyřech letech jsme se vzali. Teď plánujeme mimi. Myslím, že člověk si to tak něják vše srovná v hlavě, když začne pracovat. Mě se tím změnil celý život a náhled. Ale je to individuální, znám pár, který je spolu od patnácti a jsou šťasný jak blechy :)

  • Já jsem s přítelem (o 7 let starší), vlastně manželem, začala chodit v 15 (od roku 2003), v létě (to už mi bylo 16) jsme spolu jeli na dovolenou, první 4 roky jsme se vídali jen o víkendech (přes týden jsem bydlela na intru), po střední škole a našich menších krizích, jsme se odhodlali ke společnému bydlení, nejdřív v podnájmu s více lidma a pak i sami a když se naskytla příložitost, šli jsme do vlastního, nyní spolu ve vlastním bydlíme asi rok a půl, loni v létě, po 7mi letech, jsme se brali a teď se pokoušíme o miminko :)

  • Ahojky, já poznala přítele, když mi bylo 18, jemu 28. Dá se říct, že téměř od začátku jsem k němu chodila na celé víkendy,
    ve 20 jsme se začali pokoušet o mimčo, po 4 měsících se povedlo a já se k příteli nastěhovala natrvalo, ted je mi 21, v květnu to budou 3 roky, co jsme spolu a zhruba za měsíc se nám narodí 1. miminko :)

  • byli jsme spolu od mych 18 let,bydlet jsme spolu zacali po me skole ve 20,dite se nam narodilo v mych 23

  • Já byla se svým nyní už exmanžele od mích 16 roků, od 17 bydlel u nás. V necelých 18 jsem porodila prvního syna, za tři roky druhého syna a po 20 rokách jsem se s ním rozvedla ;-)

  • Ahojky, také se podělím: Já potkala svého nynějšího manžela ve svých 15ti. A protože svět je tak malý, tak při prvním představování rodičů jsme došli na to, že moji a jeho rodiče se od vidění znají. Tudíž to bylo pro nás lehčí. Jsme spolu už 12 let. Po 6 letech mě požádal o ruku, rok na to jsme se vzali. Nyní v létě oslavíme páté výročí svatby. Zatím stále patřím mezi snažilky.

  • Martasek8931.3.2011 17:45

    Ahoj, já se s mým nynějším manželem poznala v prosinci 2009 na netu, v květnu 2010 za mnou přijel, dali jsme se dohromady, od června 2010 spolu bydlíme, od října 2010 jsme manželé a v červnu 2011 porodím naše první dítě :D Jinak mě bude teď v dubnu 22 a manželovi v září 23 :)

  • Ahojda, tak my jsme to taky vzali hopem :). Manžela jsem potkala ve 23, hned jak jsem odstátnicovala, tak jsem se k němu nastěhovala (to jsme spolu byli měsíc), za rok a čtvrt jsme se brali a v říjnu se nám narodí první mimi (budeme spolu 2 a půl roku).

  • Ahoj, my jsme se potkali když nám bylo 20. Po 3 letech jsme spolu začali bydlet, po 5 letech jsme se vzali a půl roku po svatbě jsme se začali snažit o mimi, ale bohužel se nedaří už 4.rokem :-(

  • Ahoj, tak já jsem s přítelem od 13 let, je o 5 let starší, a nyní čekáme miminko. Je mi 22 let.

  • picesle15.7.2011 12:11

    Ahoj, já přítele potkala ve 13ti letech, od 17 jsme spolu (tzn. nyní 6 let), po 3 letech společné bydlení.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist