Od kdy začít dávat Nutrilon II

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47696 31.1.2012 14:28

budeme mít 5měsíců a začneme s příkrmama, chci se zeptat jeslti když už začneme papat mám začít i dávat Nutrilon II, od 4měsíce jsme na Nutrilonu, na krabici II je napsano až od ukončeného 6.měsíce ale někde jsem četla že jak se začnou dávat přikrmy může se už dávat II. Poradíte někdo? :-o

TAK VŠUDE TADY NA NETU ČTU ŽE KDYŽ SE ZAČÍNÁ S PŘÍKRMAMA TAK AŽ SE POSTUPNĚ NAHRADÍ POLEDNÍ MLÉKO PLNĚ ZELENINKOU TAK SE MŮŽE PŘEJIT NA NUTRILON 2.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • cudla31.1.2012 14:30

    My jsme začali až od 6.měsíce

  • Martasek8931.1.2012 14:34

    Já dávám UM dle počtu měsíců. Teď máme zrovna Nutrilon 2 a začala pár dní před ukončením 6. měsíce. Jsem se špatně podívala na číslo, ale myslím, že těch pár dní už nehrálo takovou roli. Ale vy jste ještě brzy, takže stále Nutrilon 1.

  • Já bych začala od ukončeného 6M, jak je to na krabici...

  • No já bych teda taky začala až od ukončeného šestého měsíce, ty mléka jsou jinak štěpené, aby byly dobře stravitelné pro mimiska. Už to že přechází na pevnou stravu, může být pro něj záhul, my taky začínáme přikrmovat a občas malej má zácpu a bolí ho bříško a to je kojenej, tak bych mu asi mlíčko zatím neměnila, stejně je to psané na etiketě, takže za mě od ukončeného 6m. Nebo se poraď s doktorkou. Ale je to na tobě.

  • Před nedávnem jsem řešila něco podobného a výsledek? Nutrilon, Nestlé a ještě jeden výrobce (to mléko se dá sehnat pouze v lékárně) nic takového nedoporučují a radí řídit se měsíci. Ostatní značky uvádí, že je možné ba dokonce vhodné, začít s mlékem 2 (od ukončeného 6. měsíce), přesně jak píšeš, se zavedením příkrmů. Mám vystudovanou výživu (vč. rozborů potravin) a když jsem po tom začala víc pátrat, tak je to celkem logické vzhledem ke složení jiných mlék. U Nutrilonu rozhodně nezačínej dřív. Výrobce moc dobře ví co dělá...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist