Oční klinika Gemini

Otázku položila: Anonymní uživatelka #222081 16.8.2017 16:45

Ahoj, uvažuji o laserové operaco očí na této klinice. Mám jít na vyšetření a chtěla bych se zeptat, zda nevíte jak dlouho cca trvá? Potřebovala jet autem a vrátit se pak do práce (na propustku) pracuji na pc a bohužel asi odvoz neseženu. Byl jste někdo na této klinice, opravdu je i po tom vyšetření nemožné jet autem? a jak jste byli spokojeny s vysledkem? Jdu na kliniku v Praze Krč na kratkozrakost. Díky

  • 16.08.2017 17:20:11 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik16.8.2017 16:48

    Ahoj, sice jsem nebyla na klinice Gemini, ale v Hradci Králové a většinou se rozkapávají oči, takže není dobré jet sama autem. Rozšíří se zornice a člověk špatně vidí. Takže doprovod s autem bych doporučovala.

  • Ahoj,byla jsem na tom pred 2 mesici, ale teda v Refrakcnim centru Praha. Vstupni vysetreni bylo cca na 1,5 hodiny (krome klasicky dioptrii skenuji rohovku, rozkapavaj oci aby videli pozadi a test slzivosti). Po tom rozkapani jsem nebyla schopna nic precist na blizko (pred tim jsem videla jen blbe na dalku), jinak v interieru mi prislo vse o.k. Kdyz jsem ale vylezla ven z budovy, videla jsem divne, nic hroznyho na to,dojet domu mhd, ale na rizeni to nebylo. Bratranec po rozkapani oci nevidi skoro nic, jen obrysy lidi (a to ma 1 dioptrii,ja mela 4).
    Jinak drzim palce at je vse o.k., pro me to bylo jedno z nejlepsich rozhodnutí a skoda,ze jsem na to nesla uz driv ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist