Očkování proti rak. děl. čípku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52013 29.9.2011 21:55

Ahoj zdravím Vás,

mohly byste mi prosím poradit s očkováním proti rakovině děložního čípku? Jste některá naočkovaná? Myslíte si, že je to dobrá investice?
Bojím se různých nežádoucích účinků (četla jsem snad o dlouhodobých bolestech břicha...) Pociťujete, vy naočkované, nějaké nežádoucí účinky? Ať už krátkodobé nebo dlouhodobé?

Díky za každou informaci, budu Vám vděčná, mějte se hezky ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Milá anonymko, naočkovaná už jsem rok. Žádné vedlejší účinky jsem neměla. Všechno proběhlo v naprostém pořádku. A investice do zdravý se vždy vyplatí, nikdy nevíš co se může stát. A jakmile si přečteš kolik, žen na onemocnění děložního čípku umírá a kolik se nakazí, určitě nebudeš váhat. Takže DOPORUČUJI ;)

  • Ahojky, jsem taky naočkovaná a žádné vedlejší účinky jsem neměla, a vřele doporučuji se nechat naočkovat, zdraví máme jen jedno :)

  • Už to tady bylo, zkus zapátrat do historie, byly tam odpovědi pro i proti, zkus pročíst...

  • Ahoj, po přečtení knihy Doba jedová od Jiřího Patočky a Anny Strunecké jsem si řekla, že svoji dceru očkovat proti rakovině děložního čípku rozhodně nenechám. Možná se vám to bude zdát sobecké, ale pokud budete mít zájem a tuto knihu si přečtete, tak se možná budete dívat na očkování z jiného úhlu. Tím nikoho od očkování nechci zrazovat. Je to prostě jen můj názor. Toto očkování totiž nechrání 100% před rakovinou děložního čípku. Existuje mnohem více virů a očkování chrání pouze proti 2. Pokud jste neměly žádné vedlejší účinky, tak je to jedině dobře.

  • Ahoj jsem naočkovaná už přes dva roky a vedlejší účinky jsem žádné neměla :-). Dokonce teď už mám i miminko :-

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist