Očkování proti klišťatům

Otázku položila: dancewomen 23.3.2018 13:04

Holky,co jste dávaly toto očkování,byly u Vás reakce a kdy jste ho dávaly?Prosím ty,co jsou proti tomuto očkování,nemusíte odpovídat.Sbírám si informace.Moc děkuji za reakce.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, ja chtela davat, ale byla porad marod tak jsme o rok posunuli. Dr nase ockuje jen rijen/listopad. Ze jinak to nema cenu. Navic jsem jeste cetla, ze kdyz mas ockovani na klistovku, potlacuje to pak priznaky boreliozy, ktera muze mit fatalnejsi nasledky jako nelecena. Zatimco encefalitida sw vzdy projevi tak, ze nejde prehlednout. Tak nevim. Sama v tom mam zmatek. Ale uz ted mam zas paniku. Klistat se bojim, stitim a kdyz jednou doma jedno nacucany spadlo ze psa, tak jsem se malem poblila! A to bylo mrtvy! Bo mel tabletu. Ale predstava ze ho najde barc a bude si treba myslet ze to je koralek.fuj. :O=

  • terryk23.3.2018 16:45

    Zatim jsem očkovaná jen já, manžel a brácha. My s bráchou už v dětském věku, tak cca 9 let. Naprosto bez reakce. Uvažuju, že bych nechala očkovat i děti, ale třeba až tak v pěti letech, teď už těch vakcín na ně bylo dost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 510 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist