Očkování proti covid19

Otázku položila: Anonymní uživatelka #411291 8.11.2021 18:02

Ahoj holky, jaký mate nazor na očkováni 17 letych děti? Mne je 17 a vůbec se mi do očkováni nechce, ale rodiče mě nutí.

  • 09.11.2021 18:35:30 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 09.11.2021 18:35:30 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je mi 21 let a taky se očkovat nechci:-D
    Určitě se nenech přemluvit, určitě k tomu mas taky své důvody ;)
    Rozhoduj se podle sebe, at už dospěla jsi nebo ne 😊

  • Ahoj, v žádném případě se nenechej očkovat, pokud ty sama nechceš. Nikdo nezná dlouhodobé účinky a pak bys jednou mohla hodně litovat. Všem, co se naočkovali přeji, aby se jim do budoucna nic nestalo a zároveň je obdivuji za jejich odvahu vtáhnout se do masového experimentu na lidech.

  • packa.f8.11.2021 19:17

    V tomhle věku už na takové rozhodnutí dítě nejsi. Asi bych si s rodiči promluvila, proč to chtějí oni (kvůli prarodičům třeba? Což nepovažuji za důvod, když dnes MEseS veřejně přiznal, že i očkování by se měli testovat a chodit do karantény). Není to kvůli snazšímu životu kvůli ,, výhodám" pro očkované? Ty brzo skončí, jak jsem naznačila výše. Očkování má bránit hlavně tebe před těžkým průběhem, což v tvém věku asi nehrozí. Argumentuj, hledej zdroje z druhé strany, ne jen to, co řeknou na Nově a napíšou na seznamu.;-)

  • Ja zatim ockovana nejsem. Mam 12 letou dceru, ktera take nechce a ma k tomu sve duvody, ktere respektuju. Kdyby ockovat chtela, asi bych ji nechala, at se naockuje. Rekla jsem ji pro a proti a at si to rozhodne sama.
    V tvem veku bych urcite rozhodnuti nechala plne na tobe, i kdyz je fakt, ze do 18 za tebe zodpovidaji rodice. Tezko radit, kvuli tomuhle uz je ve spolecnosti velky klin. Kazdy ma sve duvody proc ano a proc ne a okoli by je melo respektovat, at uz se rozhodne jakkoliv. Neexistuje spatny a dobry nazor. Ale nekterym lidem se to spatne vysvetluje a nekteri nechapou, ze ma nekdo jiny nazor nez ty, o to tezsi ta diskuse pak je. Je treba rodicum sve duvody vysvetlit a pozadat je o pochopeni a respektovani. Soucasne si ale vyslechnout i jejich duvody. Mozna jim treba i naznacit, ze zatim je tvuj nazor takovy, ale je mozne ze se pozdeji zmeni a na ockovani pujdes...

  • dcera má 21 a očkovat se nenechala a nehodlá se nechat.
    v 17 letech jsi už dost rozumná na to, aby sis zvážila sama pro a proti. ASi bych s rodiči vedla debatu na téma proč by jsi se měla očkovat - nemůžeš v tuto chvíli vědět, zda jsi ho už neprodělala v minulosti, nebo nejsi třeba nakažená, když to ted všude lítá a mohlo by ti to zbytečně uškodit. Možná k tomu mají rodiče nějaký důvod, ale důvod naočkovat s ekvůli dostupnosti čehokoliv pro mně není dostatečný důvod. stejně už se pomalu začíná mluvit o tom, že i očkovaní mohou onemocnět a jsou přenašeči viru a jen se u nich o tom nemluví a běžně se netestují a netrasují.

  • Jirigrmela22.11.2021 23:17

    Máte někdo dobrý recept na to, jak si ještě líp zlepšit imunitu svého těla?

  • Halasokova23.11.2021 17:55

    Imunitu těla se mi dobře podařilo podpořit díky přírodnímu doplňku, který obsahuje právenku latnatou. Hodně toho o ní je i na wiki. Sehnala jsem ji v kapslích a užívám jí pravidelně.

  • Jirigrmela24.11.2021 19:42

    A sehnala jste ji kde? V lékárně v těch kapslích? Nebo kde ji prodávají?

  • Halasokova25.11.2021 12:05

    Objednávám si ji od výrobce https://www.herbalworld.cz/imunworld/2-imunworld-8594206070018.html , který ji získává z jejího přirozeného prostředí. Následně ji suší a prášek z ní je pak obsažen v kapslích ve 100% svého obsahu.

  • Ahoj, taky je mi 17 a hned jak to šlo, tak jsem se naočkovala. Celý rok jsem nechodila ani ven s kamarády, abych nenakazila rodiče, případně prarodiče. Ono to není fakt sranda. Kamarádka se nenechala naočkovat a minulý měsíc ležela ve vysokých horečkách doma, docela litovala.

  • full.avl9.11.2021 18:43

    Proč se ti nechce do očkování?

    U nás se v rodině očkovali dokonce i 12+ a doufáme, že brzo bude vakcína i pro menší děti, nejen to, co se planuje 5+ ale třeba i pro batolata.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 518 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist