Očkování

Otázku položila: Anonymní uživatelka #241809 18.11.2017 7:47

Můj dotaz vlastně ani dotazem není,je to jen reakce na jiný, jelikož už na něj nejde odpovědět. Očkování a rakovina děložního čípku-dle mého názoru je právě toto očkování otevřenými dveřmi k promiskuitě,která je jednou z hlavních příčin nejen rakoviny děložního čípku,ale rakoviny pohlavních orgánů vůbec.Jak u žen,tak u mužů.Sama jsem před lety podstoupila konyzaci s nálezem těžkého poškození tkáně.Po letech se vyskytl nález sice jen povrchový,ale opět jsem musela na zákrok. Očkovaná nejsem. V době mé první operace očkování nebylo dostupné.Dnes bych se nedala.Očkovaní nechrání proti rakovině vaječníků nebo vejcovodů. A své děti ( bez ohledu na pohlaví) může každý vychovávat k sexuální zdrženlivostí.Nemůžeme ovlivnit pozdější výběr jejich partnerů,ani rozhodnutí našich dcer,nechat se očkovat nástupem plnoletosti.Ale dát naším dětem do života,to nejlepší z nás , v našich možnostech snad je. A snažit se právě o to, snad má smysl.

  • 19.11.2017 17:55:11 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk18.11.2017 8:12

    Já nechci o tvém rozhodnutí pochybovat, ale... Absence očkování určitě není prevenci promiskuity. Stejně tak jako jeho aplikace není vstupní branou k promiskuitě. Člověk buď promiskuitní je, nebo není, a očkování či neockovani v tom hraje jen hodně podružnou roli. Pokud chce člověk střídat jednoho partnera za druhým, prostě použije kondom a nemyslím si, že by ho nějaká vidina potencialni rakoviny, kor když chodí na preventivní prohlídky na gyndu, kde jakékoli změny na čípku včas odhalí a řeší, nějak nutila ke zdrženlivosti...

  • nemohu souhlasit. Já jsem očkovaná a proto se podle vás vyspím s každým, koho potkám? Pokud očkování alespon někoho ochrání od rakoviny a sniží její výskyt, tak je to 100% dobrá věc.

  • Ano,otázku jsem již uzavřela ale tak k odpovědím jde napsat ne?;-)
    Jedno vím,že své dcery očkovat nenechám...

  • A víte že HPV virus jenž je jedním z prvních varování není přenosný jen pohlavně?Stačí veřejný bazén,sauna,sednout na wc...Tak že netřeba jed střídat partnery.:-D

  • eleyne118.11.2017 12:24

    No tak to jsem se zasmala :-D
    Ockovana jsem a světe div se, promiskuitní tedy rozhodně nejsem, vzhledem k tomu, že mým jediným sexuálním partnerem byl a je můj manžel :-D ;-)

  • full.avl19.11.2017 17:54

    Dobrý den,

    kdyby některé uživatelky neodpovídaly anonymně tak bych váš příspěvek přesunula do deníčku, protože nemá v poradně co dělat.
    Příště pokud chcete na něco odpovídat, použijte funkci komentářů. Jelikož není pravda, že se odpovědět nedá. Takhle v poradně děláte akorát "bordel"

    Přeji hezký den

    Anežka
    Administrátor WomenZone.cz

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist