Ochranné sklo na telefon

Otázku položila: Anonymní uživatelka #346736 15.9.2021 20:10

Ahoj, máte někdo telefon Huawei P30 lite? Potřebovala bych poradit s ochranným sklem, měla jsem jedno od koupi telefonu a to pasovalo naprosto skvěle i s pouzdrem (kniha). Teď ale nemůžu najít žádné takové sklo, bud je o hodně menší a bojím se, že při pádu moc nechrání nebo naopak větší a okraje se zvedají. Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Wish-Ebay-Aliexpres..

  • Mám z Alzy, kupovala jsem ho když jsem si kupovala telefon. Chyba byla si to od nich nechat nalepit, protože to udělali křivě, takže když na to dám obal (jenom ten zadní), tak to sloupává. Ale drží to furt hodně dobře a to už to tam nějakou dobu mám. Telefon mi furt padá a není na něm ani škrábanec, natož prasklina :) Samozřejmě můžeš objednat i v Číně, je to levný, ale zase budeš nejspíš čekat dlouho, než ti to přijde.

  • macicekkajik16.9.2021 6:38

    Mám také Huawai P30 lite a mám jen ten průhledný obal. Už mi párkrát spadl a nerozbil se. Kupovala jsem ho na aliexpresu kolem 2 dolarů. Tady v ČR je vše strašně předražené.

  • ivanka08721.3. 22:19

    Sehnat v dnešní době kvalitní a svižné https://www.okay.cz/collections/mobilni-telefony-3 mobilní telefony za 5 tisíc korun už naštěstí není tak složité jak by se dříve mohlo zdát. Jsem ráda že jsem si takové věci mohla už konečně pořídit, něco ještě budeme muset koupit synovi, ale ten na to ještě snad počká.

  • novaklen1312.12.2021 1:15

    Obal klidně, ale ochranné fólie a skla bych z Wishe nebo Aliexpressu asi nekupovala. Jedno sklo z Ali jsem měla a displej absolutně neochránilo. Když mi telefon spadl, tak jsem si prvně myslela, že je prasklé právě jen ochranné sklo. Když jsem ho ale sundala, tak jsem zjistila, že mám dvě takové velké praskliny přes celý displej. Právě proto si myslím, že je lepší na tom nešetřit. Teď mám třeba podstatně dražší z https://www.grandstyl.cz/ochranne-folie-a-skla/ a to zatím funguje dobře. Telefon mi už spadl několikrát a na skle žádná prasklina a na displeji žádná nová naštěstí taky ne.

  • Taky bych se asi vyhla těm levným sklům. Sama teda nemám huawei, ale iPhone a když jsem na něj sháněla sklo, tak jsem si raději koupila ochranné sklo na iPhone od PanzerGlass. Stojí to něco kolem tisícovky (podle typu), ale opravdu to ten telefon ochrání. Mají to třeba tady: https://www.ipouzdro.cz/ochranna-skla-na-iphone/ Od té doby, co sklo mám, tak mi telefon několikrát spadl, ale pořád na něm není ani škrábanec.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 703 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist