Ochlupení na zadku u chlapa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410639 6.3.2020 0:08

Ahoj, je mi to trapné, ale musím se zeptat. Jaký na to máte názor vy? Mě velmi odrazuje chlupatý zadek. Při pohledu na tuhle část těla je mi špatně a všechno vzrušení je pryč. Jak myslíte, že by váš chlap reagoval, kdybyste mu to řekli? Je normální, že s tím chlap něco dělá? Nebo je naopak u ženský normální respektovat, že někdo ho chlupatý má a někdo ne?
Jde o mého prvního přítele, u kterého jsem tuhle část viděla.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na jednu stranu to chápu. Na stranu druhou si nedokáži představit že bych poznala skvělého chlapa, zafungovala by chemie a když by došlo na věc, tak bych ho nechala "jen" kvůli ochlupení.... Pokud vadí chlupatý zadek, tak proč v tom pokračovat? Já být na místě toho chlapa a ženská mi řekla, že jí to vadí, tak by to také mohlo pomalu působit jak facka.... Nechtěla bych být ve vztahu s někým kdo mě nemiluje takovou jaká jsem... Taková poznámka - informace může pošramotit toho chlapa, aby pak v dalším vztahu neměl problém se svléknout....

  • Francy6.3.2020 6:41

    Na zadku mi na tom nezáleží, všichni moji sex. partneři to tak měli. Já zase nemám ráda zarostlý hrudník, ale důvod k opadnutí vzrušení by to nebyl :-)

  • Můj první byl chlupatý úplně všude :D na nohách úplně kožíšek, nijak moc mi to nevadilo... Ted mám "holatko" a je mi to taky jedno :-)

  • buccaneerka26.3.2020 6:46

    Co vy s tím chlap měl dělat? Pochybuju, že si normální chlap nechá epilovat kvůli ženě zadek.

  • Ja beru ze ochlupeni je uplne normalni vec. Co se jedna o toto tema ve vztahu, asi jde o kompromis. Pokud mu řekneš ze chces at a tim neco dela, muze ti vyhovet ale take nemusi protoze byt uplne holy mu nemusi delat dobre a tak je takove hloupe zas od tebe to v tomto případě vyzadovat. Ale myslim ze by bylo nejlepsi kdybyses s tim naucila zit protože precejenom lide nemladnou :-)..

  • Můj muž má chlupy všude. Hrudník, břicho, nohy, zdek a dokonce i záda. Možná mě to překvapilo když nam bylo něco přes dvacet a seznámili jsme se. Zaujal mě tím jaký je, takže mi to nevadilo. Dnes to neřeším. Krása je pomíjivá a vztah by měl stát na trvalejších hodnotách. Přijde mi že ženy stárnou po dětech rychleji a chlapi zrají jako víno. Pokud přes to nedokážeš přejít, tak hledej jinde. Je zbytečné trápit sebe i jeho.

  • Muj chlap je chlupatej od brady az po paty a nejak mi to ani neprijde. Respektive je to to posledni kvuli cemu by u me opadlo vzruseni :-) ale zase chapu ze nekomu to vadi, ja mam kamaradku ktera by nesnesla chlupatyho chlapa vubec ....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist