Obtěžování?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #181976 30.7.2020 22:20

Ahoj. Dneska jsem šla u nás ve městě na koupaliště. Rodičům se nechtělo a ségra byla s kamarádkou. To, že chodím sama neni nic zvláštního, doma se nudím takže jsem tam během toho když nejdu nika. s někým pečená vařená.
Jenže dneska, se okolo mě v bazénu motal takovej divnej chlap. Mohlo mu být tak 25? Nevím. Když jsem se pak balila že půjdu domů, tak za mnou šel začal se mně vyptávat, kolik mi je, a že už mně tu prý viděl minulej rok, a že se mu líbím...
Já jsem si vždycky myslela, že tohle náhodný potkání neni nic zlýho ale mě to bylo hrozně nepříjemný. Odcházela jsem pak s nepříjemnýma pocitama jako, že už tam nikdy nepůjdu sama.
Rodičům jsem to nevyprávěla protože to neni nějak důležitý.. Ale i tak mi to vadilo. Teď si říkám že jsem si prostě mohla vy yslet nějakou lež a odejít ale já byla v tu chvíli prostě zaražená.
Máte s tím někdo zkušenosti?
Děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Záleží na tom, kolik ti je a na kolik vypadáš. Jestli vypadáš dospěle, jen tě možná nešikovně balil a nemusel to být nějaký úchyl. Jestli vypadáš nezletile, mohl to být nějaký hebefilní loudil a radši bys to měla oznámit a sama nikam nechodit.

  • Tak jedna verze může být, že ses mu opravdu líbila, důležitá otázka je kolik je vlastně Tobě? Ale jestli Ti to nebylo příjemný, tak bych tam příště sama nešla :)

  • macicekkajik31.7.2020 8:57

    Ahoj, rozhodně bych to rodičům řekla: Jsou za tebe zodpovědní a příště půjdou určitě s tebou nebo tě nenechají jít samotnou. Může tě unést a zneužít. Psychopatů je na tomto světě hodně. A rada pro příště. Určitě máš mobil, tak mu klidně řekni, že jestli tě nenechá být, tak to ohlásíš na policii.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist