Obstřik

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412574 27.10.2020 21:42

Čauky, byla z vás někdy některá na obstřiku šlachy / kloubu kortikoidem? Bylo to snesitelné? Jsem trochu cíťa, tak se bojím. Díky 😁

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja som dostala do päty, mala som zápal a nechcelo sa to začať hojiť. Primiešali mi k tomu ešte mezokain na znecitlivenie. Samotný vpich bol naozaj veľmi bolestivý, nebudem klamať, ale bola to len sekunda a bolo po všetkom. Hlavne, zabralo to 😉

  • Mne dělala dr před 2 lety obstrik na zádech u lopatky. Taky jsem ho měla i s mezokainem. Asi 4 vpichy do různých míst. Hodně záleží na místě kam to picha, někde bolí vic, jinde skoro vůbec. Ale ta úleva potom byla opravdu výrazná a stoji to za trosku toho nepohodlí při vpichu.

  • Thea1428.10.2020 20:14

    Já kdysi byla na obstřiku zápěstí a šlach v předloktí, kvůli dlouho trvajícím zánětům. Aplikace nebyla zrovna příjemná, ale znám i mnohem horší zákroky. Ale ta úleva potom byla opravdu značná, konečně jsem se mohla vklidu vyspat. Pro mě byly horší antibiotikové injekce, to pak ruka pálila jak kdybych ji měla opařenou.

  • Mne nejvíc pomohla aplikace kys. Hyaluronové. I když to možná bylo dražší ale za tu úlevu mi to stálo. Ale nejlepší bylo když mi to dr Vaněček aplikoval tak to ani nebolelo, já se totiž bolesti hrozně bojím. Už jsem poslala taky manžela do Forme clinic takže příští týden ho to čeká. Prostě mě nebaví to jeho věčné stěžování se na bolest kolene.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist