Obřízka a následný stres...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #60150 5.12.2012 21:06

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,nemáte některá zkušenosti s obřízkou,nemyslím dětskou,ale u dospělého muže??Manžel musel podstoupit ze zdravotních důvodů obřízku plnou a teď má trauma,protože měl menšího a teď prý se mu zdá ještě menší a jak mu při erekci může narůst,když nemá předkožku,která jeho údu dala možnost růst.Poradíte??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko5.12.2012 22:08

    Předkožka se na erekci vůbec neúčastní. Je to pouhý kus kůže, z něhož se penis při erekci tak akorát vysouvá, protože se do ní nevejde, nic víc, nic míň. Za erekci jsou zodpovědná pouze topořivá tělesa ve vlastním údu, jež se naplní krví. A těch se jistě nikdo při obřízce nedotkl. ;) Tak ho uklidni. Když už, tak se mu to pouze zdá, že je menší, protože to opticky možná vypadá jinak. A navíc - je snad šťastně ženatý a jestli sis Ty nikdy nestěžovala, není vůbec co řešit. :)

  • Ahoj, měla jsem jednou partnera s obřízkou a v klidu můžeš manžela uklidnit :-) Měl ho stejně fungujícího jak normálně bez obřízky a navíc citlivějšího, takže si jen pochvaloval větší prožitek. Normálně mu narostl a měl možnost růst i bez předkožky :-) Asi to je jen o zvyku...je to určitě i změna na psychiku, ale opravdu si nemusí dělat obavy :-)

  • Presne jak pisi devcata,obrizka nema vliv na velikosti udu :-D,muj partner ji ma take uz od detstvi a je to presne jak pisi devcata hygienictejsi,citlivejsi a me se i libi vic nez kdyz jim tam vysi kuze :-) at je v klidu,spousta muzu neni spokojena se svou velikosti penisu,jako asi zeny se svou velikosti prsou ;-)

  • můj ex měl obřízku a nikdy s tím problém neměl, prodělal ji na prahu dospělosti. Bylo to naopak příjemné pro mě, protože to bylo hygieničtější.

  • petulinkaa136.12.2012 8:31

    Tak taky jsem mela par chlapu s obřízkou a nic si z toho nedelali.Je to o zvyku si myslim,ale vim ze si nestezovali,ja osobne jsem mela radci treba chlapy bez obřízky a manžel jí taky nastestí nema,ale každému vyhovuje něco jiného :-) každopadne si myslim,že s tim chlapi žijou normalne a nemají s tím problem :-)

  • Obřízka nemá na stopoření žádný vliv.Měla jsem muže s obřízkou,a akorát mu déle trvalo,než došel k vyvrcholení.Jinak to nemá žádný neg.dopad na sex.život.Někteří muži si to dokonce chválí;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist