Obřízka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #33200 24.3.2011 21:16

Ahojte možná trapný dotaz ale nedá mi spát... na co je dobrá u mužů obřízka?vím jak to vypadá kdyýž je udělaná a když ne ale k čemu je to dobré? a existuje něco jako dívčí obřízka?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • U mužů se obřízka provádí, pokud nejde přetáhnout předkožka. Tedy v našich končinách ze zdravotních důvodů. Např. Židé obřízku podstupují s ohledem na své náboženství. Někteří muži ji podstupují dobrovolně i v našich končinách, neboť se jim to zdá více hygienické, když je žalud stále obnažený. Ženská obřízka existuje. Je to však drastický zákrok, které provádějí některé domorodé kmeny a další. Jedná se v podstatě o odříznutí ženského klitorisu. Je to jednak nesmírně bolestivé a jednak žena už neprožívá sexuální akt. To si asi umíš představit sama, jaký by to byl pocit, kdyby ti někdo odřízl klitoris. Proti ženské obřízce bojují lidé po celém světě. Je to zavrhožení hodný čin. Mužská obřízka nemá vliv na kvalitu sexuálního života muže.

  • Ahoj, co vím, tak obřízka je dobrá na to, že se "tam" nehromadí tolik bakterií a chlap pak i víc vydrží :D

  • Ahojky, obřízka je jak u chlapů, tak u holek. U holek se to u nas vetsinou nedela, jak uz bylo popsano, jenom si to predstav proc a myslim, ze se do toho da i vcitit :-( A u kluků se to delava ikdyz jsou malí a i v pozdejsim veku, tzn az zacnou sexualne zit a treba jim porad praska predkozka a maji porad vsude plno krve....to je jeden z prikladu co znam. Asi v devatenacti sel na obrizku,ktera je tedy bolestiva,ale pry je to super, uplne jiny sex zivot nez pred ni. Vetsina to ma ze zdravotnich duvodu,ale cetla jsem diskuze, ze kvuli hygiene nebo proste ze to chlapi proste chteji tak si to nechaji udelat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 545 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist