Oblékání miminka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37655 8.4.2011 11:38

Ahoj womenzonky, jdu na vás s radou. Dokupuju nejako vybavicku pro mimi a zjistila jsem, ze mam malo dupacek (ty nejake dokoupim), ale mam pomerne dost (novych i darovanych) overalku. Tak se chci zeptat, jak obleci miminko kdyz jdeme treba jen na zahradu a tak.... V tech overalech jen spinkaji, nebo se jim muzou davat i do "bezneho provozu". Kdyz bych mu dala ten overalek, tak mu na to dam si jen nejaky kabatek a tot vse??? Mimi se narodi za par tydnu. Pripadam si jak uplnej hlupak ze nevim takovou vec ale je to moje prvni mimi, a chtela bych ty vecicky co mam co nejlepe upotrebut. Tak pokud si nebudete u tohoto dotazu klepat na celo, tak prosim o rady. Moc dekuji a preji prijemny vikend.... :-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já bych neřekla, že overálky jsou jen na spinkání.. já je určitě budu používat i normálně.. a hlavně je to ze začátku lepší pro mě ipro tatínka, že se miminko lépe oblíká než chytíme cvik:-D

  • Ahoj, já dávám malému bodyčko a dupajdy (na doma). Když jdeme ven (v hlubokém kočárku), tak mu dám jen lehkou čepičku - v kočárku mám ještě zimní fusak, do kterého jej položím, ale nezapínám - jen připevním kryt na korbičku. Když jej dávám do autosedačky (vajíčka), tak mu dám mikču s kapucí (když je hodně teplo, čepičku sundám - má ale kapucku) a přikryju lehkou dekou. Jinak v overalkach jen spinka, ale nevidím problém aby ho miminko nosilo i přes den:-) Neboj, na to oblekani přijdeš. Také jsem s tím bojovala, ale netrvalo dlouho a věděla jsem, jak na to:-)

  • Ahojky,
    jasně overálek můžeš dát i normálně, ne jen na spinkání. Miminkům je v overálcích příjemně :-)
    Nejvíc to oblíkání záleží na počasí..:-)

  • Overalky používám i jako spodní prádlo přes den, i pro starší dítě, které už se batolí-přijde mi to lepší, než body a punčošky, protože to není třeba tak od krku), miminko spinká skoro pořád, tak proč by nemohlo být v pohodlném overálku :-) Navíc myslím, žš teď-v době bodyček už se ani dupačky moc nepoužívají, když, tak bych šla do polodupaček-vydrží déle--nemusí se řešit poměr-tělo, nohy (některé dupačky nemají ten poměr ideální a ještě když se k tomu přidají třeba látkové plíny, tak nesedí)..

  • u nás má syn na doma overaly skoro pořád a jsem spokojená, je to hodně živé dítě a dupačky jsem mu musela pořád spravovat, navíc overálky mu sedí líp, je dlouhý a dupačky mu po stranách plandaly.
    když má body a punčocháče, tak se mu nějak divně stahují a vůbec mu nedrží a má je narolované až pod zadkem, ač mu je bodyčko přidržuje. A navíc já kupovala overaly, co nejsou na oblékání přes hlavu, což je super zvlášť u čerstvého miminka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist