Objednání kočárku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #206954 9.1.2021 23:56

Dobrý večer, obchody jsou zavřené a já musím pomalu objednat kočárek. Poradíte značku, se kterou jste spokojení a případně i e-shop? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A potřebuješ nutně novy kocarek? Pokud na tom nebudes vyloženě lpět, podivej se na bazos.cz nebo neco takoveho a najdi si nejaky kocarek z druhe ruky, najdes i pekne kousky. Prinejmensim se na nej aspon muzes jit podivat a vyzkouset co ti sedi a nesedi. My takto koupili kocar za polovicni cenu oproti uplne novemu s tim ze miminko v nem vozili 2x pul roku (vylozene male miminecka, pani uz pak nosila v satku kdyz deti povyrostly). Kocarek jako novy..

  • ondálek :-) kupuji tam všechno co jde, vždycky jsem spokojená, kočárek jsme sice vybírali na prodejně, ale už tam mám zkušenost i s dražšími věcmi na reklamaci a vždycky všechno proběhlo bez problému, komunikace velmi dobrá, můžu jen doporučit :-)

  • Boudy12.1.2021 17:20

    Dobrý den, já jsem si koupila teda kočárek nový, nechtěla jsem ho z druhé ruky, protože předpokládám, že si ho nechám i na druhé miminko :) Kočárek jsem vybírala i objednávala na e-shopu Dětský růžek a byla jsem s koupí i doručením moc spokojená. Mám značku JUNAMA ONYX a vřele doporučuji.

  • Stepina23.1.2021 22:51

    Zdravím, mrkněte na e-shop Dětský růžek. Jak už se tady psalo - mají fakt velký výběr, vše skladem a rychlé dodání zboží :)

  • Zdravím, za mě se přimlouvám taky za nový kočárek. Pokud na to jsou finance, tak proč ne :) Ostatně dneska pořídíte i nový kočárek za rozumnou a přijatelnou cenu. Dívala jsem se na doporučený e-shop Dětský růžek a mají teda super výběr a to nejen kočárků :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist