Obcas mam pocit, ze se me nekdo dotyka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #376302 12.9.2017 22:23

Ahojky, vim ze to sem asi nepatří, ale obcas mam takovej pocit jako by se me nekdo dotknul ale kdyz se otocim tak tam nikdo neni. Hledala jsem to na internetu a nic nenasla. Je mi 15 pokoj mame se segrou oddelenej. Jednou jsem stala pred zrcadlem a koukala se na sebe a pak ucitila neci ruku na svym zadku a kdyz jsem se otocila tak tam nikdo nebyl. Nebo kdyz jsem zacala chodis s mym klukem a o prazdninach odjela na tabor tak jsem stala u schodu a vpravo nikdo nestal a ja citila jak me nekdo chytl za ruku a ja s ni proste skubla a nebo na tom tabore jsem stala a citila jak me někdo jakoby zezadu objima a kdyz jsem se otočila tak nikdo...a mohla bych i pokracovat.... Vim ze to sem asi nepatri ale uz falt nevim co by to mohlo zpusobovat. A stresem nejal netrpim. Dekuji

  • 14.09.2017 14:36:02 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 14.09.2017 14:36:02 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ano, existuje "něco" mezi nebem a zemí. Tyhle pocity jsem měla tak kolem 13 let. Až na to, že jsem to i viděla, přes silnici přebíhal muž v černém, cítila jsem na krku dech, že mi někdo sahá na rameno, u babičky jsem viděla toho stejnýho chlapa v černým u pojistek, když mě viděl, zmizel. Vždycky se na mě jenom podíval a zmizel. Už od mala jsem viděla duchy. Jednou jsme šli na hřbitov na dušičky a já jsem se podívala kolem sebe "Tady je tolik lidí a všichni se na nás dívají", rodiče mi řekli, že tam nikdo není a já jsem jim odpověděla "Ale jojo, tady všude lítají kole těch hrobečků". Mohlo mi být maximálně 5-6 let. U mamky kamarádky jsem viděla ducha dítěte, pak se potvrdilo, že tam opravdu dítě zemřelo. Mamky kamarádka slyšela v noci hlasy, vrzání dveří, samy se pohybovaly hračky. Spousta lidí na tohle nevěří, ale když se ti to pak děje, tak je to jiný... Ten chlap v černém byl můj tzv. průvodce. Problém je, že se na tebe může "přilepit" nějaká negativní bytost a vysávat ti energii. Samozřejmě taky se může jednat o psychický problém, ale sama jsem to zažila a psychika to fakt nebyla. Vždycky jsem na tohle byla citlivá, stejně jako na různý energie na hradech, místech, kde se něco stalo. Nevím jak ty. A jestli takový názory uznáváš. ;)

  • dzusinka12.9.2017 22:38

    Doporučuji najít psychiatra. Je možné, že si zahrává hlava. Není to žádná ostuda, prostě se něco děje, co nejde ovlivnit. Kdyby nic, alespoň vyloučí psychiku.

  • já k tomu řeknu - jsou věci mezi nebem a zemí o kterých spousta lidí nemá tušení, ale citlivější jedinci to vnímají.

  • Tak já bych pro změnu doporučila spíše neurologii, ale lékaře bych vyhledala každopádně :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist