Nutriton

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44777 22.7.2011 13:45

Máte některá ozkoušeno pro kojence, jež ublinkávají ? Popřípadě co můžete doporučit ? Ať vím, co koupit, děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, tak asi ti moc neporadim... kojila jsem, ublinkaval, koupila jsem nutrilon, ublinkaval, koupila jsem specialni mleko proti ublinkavani a stejne ublinkaval. prestal s tim az kdyz jsem zavedla prikrmy. doktorka mi rikala, ze pry prcek zkratka moc hlta a ze toho spolyka vic, nez potrebuje. jelikoz na vaze pribyval bezvadne, tak jsem si s tim pry nemusela delat starosti. taky pry pomahaji dobre lahve a spravne savicky (ne, ze nam by to pomohlo, ale sestre se to osvedcilo :-) ).

  • Nutrilon AR, Nutriton, doplňovat lakobacily...pokud to nebude mít efekt, tak nechat pro jistotu vyšetřit, někdy se takhle u prcků projevují vývojové vady svěrače...ale je to jen malé procento miminek...a nebo jak píše Zuzzzka, zvolit jinou techniku kojení, jiné lahve, jiné držení...

  • Mně malý zvracel až do roku. Nejdříve mateřinu, pak Nutrilon. Nevyzvracel nikdy všechno, prostě si jen nějakou chvíli po jídle něco ublinkl. Nejdříve mléko, pak i příkrmy. Lékařka mi řekla, že je to do roku věku normální, že není uzavřený svěrač mezi žaludkem a jícnem /reflux/. Ale protože normálně přibýval na váze, nijak se to neřešilo a časem to prostě ustalo. A myslíš, že mimoč vyzvrací opravdu všechno? Jinak mně malý blinkal už v porodnici.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist