Nutkání na malou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48146 5.1.2013 11:09

Holky mám takový zvláštní problém. A to je že mám pořád nutkání močit, pořád jsem přemýšlela od čeho to je. Protože kdybych byla nastydlá tak to potrvá déle a kdyby mi na močák tlačilo miminko tak by to bylo také častěji. Jenže tohle je vždy tak den dva. A včera jsme měli s přítelem sex, a on mi dost dráždil močový měchýř - při nárazech jsem ho cítila a dnes mám zase nutkání. Myslíte, že to může být tím sexem?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím si, jestli spíš nemáš nějakej chronickej zánět močového měchýře, který se ti "vzbudí" jednou za čas...rozhodně bych to řešila s mudr.

  • já myslím, že kdyby to bylo drážděním, tak to netrvá dva dny, radši bych si za dr. došla, protože pokud to je jak píše anonymka výše nějaký chronický zánět, tak není radno si s tím zahrávat! Kamarádka takto přecházela 4 měsíce slabší zánět (neměla žádné potíže, ani o tom nevěděla) a pak najednou omdlela, šílený bolesti a musela být dobu v nemocnici... Nechci strašit, ale opravdu někdy ani nemusíš poznat, že jsi prochladla. Tělo s tím samo bojuje, ale pokud se ti to vrací, tak asi zdravá úplně nebudeš.

  • Ahoj precti si muj prispevek na caj od grensika.:-D;-)

  • Já mám po sexu pokaždé zánět močáku...mám ho už chornický. Zajdi si s tím raději k doktorovi...ať se ti to pak netáhne roky jako mě.. :(

  • http://www.zanet-mocovych-cest.cz/
    :-)
    Jo a doporučuje se jít na záchod 30min. před pohlavnímstykem ne přímo před aby se zbývající bakterie nezanesly do pochvy.
    A po sexu zase až tak 30min. aby nevznikl opačný problém a nezanesla se moč do mikroskopických oděrků které vznikají po každém sexu.
    Navíc mi Dr. na urologii říkal,že je dobré si zajít na gyndu jelikož 90% zánětů močových cest vzniká po gynekologickém výtoku,mikoze atd.
    Jinak pak i nastydnutí,problémy s ledvinami a nedodžování pitného rezimu.
    Mě pomáhají megabrusinky,sušené brusinky,urolgický čj leros s brusnkami a sedací koupel s v ženském čaji od Greníka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist