Nuda ve vztahu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #14180 12.2.2011 22:21

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat, co tak děláte se svými partnery v zimním období. S přítelem se často přistihneme, že většinu času trávíme sledováním filmů nebo jsme doma a hrajeme nějaké společenské hry se zbytkem rodiny. Rádi bychom si více užívali života, ale jelikož nemáme moc peněz, takc místo kina, akvaparku, diskoték zase skejsneme doma u filmů. Začíná nás to pomalu štvát. V sexu nuda nikdy není, s tím si dokážeme vyhrát, jen jak říkám nevíme si rady se zimním počasím, kdy nás neláká ani procházka na čerstvém vzduchu. Máte nějaké nápady jak bychsme vztah mohli osvěžit? Mockrát děkuji =)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl13.2.2011 9:05

    Jak dlouho jste spolu,že se nedokážete bavit v zimním období? Já nevím, jak vy, ale i procházka venku když je zima je super, hlavně teď už zima není a dá se dělat spousty věci, projeď si pár rad v kategorii volný čas, je tam toho spousty. :o)

  • A co třeba vzít si boby, sáňky nebo jen igelitku a jít se vyblbnout na kopec a zavzpomínat na dětský léta? :-)

  • Ahojky, tomu říkáš nuda a že se spolu nedokážete zabavit?? Můj přítek každý den, když přijde z práce, míří nejdřív k počítači, a pustí si pokra a nic ho nezajímá, nechá se ode mě obskakovat a já jsem tam jen jako podej, přines, a nebylo by tam něco k jídlu? večer mu řeknu, že na něj čekám v posteli a on mi odpoví, že jedna hra a je u mě, ale samozřejmě se nikdy nedočkám. Já se nudím u televize nebo vařím, nebo se musím zabavit nějak sama. Hodně mě to štve, že dáva přednost pokeru přede mnou a když na toto téma začnu, vždy se pohádáme. Jsme spolu 4 roky. Takže já ti jen tiše můžu závidět, že se ti příte/manžel věnuje.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist