Nosítko pro miminko

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161906 12.5.2019 15:38

Prosím o radu či zkušenost při výběru nosítka pro miminko. Rozhoduji se mezi Manduca XT a Ergobaby Adapt. Děkuji :)
Krásný den maminek všem maminkám :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Machu12.5.2019 20:07

    Já jsem teď zkoušela ergobaby adapt a zda mi takové tvrdé. Mám ještě doma kibi a přijde mi lepší. Zase nemam vyzkousenou manducu. Ale záleží na tobě, které tobě pasuje lépe. My ti moc poradit nemůžeme, já jsem si myslela nosítko jako nosítko a není to pravda a podle psaní na internetu, kde každá mamina doporučí něco jiného se nedá rozhodnout. Zkoušela jsi obě?

  • My měli šátek, pak manduca. Splňovala nozky do M. Cenově mi přišla dostupná. Splnila účel :) po jiných jsem popravdě nepatrala.

  • nejlepsi je vzit dite a zajit neekam vyzkouset. treba primo do prodejny. me treba vubec neba se v tom babrat, ale kdyz uz ma clovek dite na sobe, tak at je to pohodlne.
    ja z satku napr. presla v roce na satkove nositko (Fidella - minimalne vyztuzene v bederaku a ramenou). sestra ma tu Manducu xt (tedy rostouci) a ta by mi take nevadila. mela jsem predtim pujcen starsi typ - nerostouci - na vyzkouseni a nosil se mi v ni syn pohodlne. ale u me - satek je satek a pak spon satkovina je mi prijemnejsi :-)
    jak pise Machu - proto je tolik typu, kazdemu bude vyhovovat neco jineho, pro me bylo zas Kibi (tez jsem mela pujcene) straslive velike - musela jsem na sebe dotahovat na doraz.

  • Fochova12.12.2021 22:35

    Používáte nosítko na miminko už od prvního dne? Tedy od miminka? Může se to?

  • Jilkova414.12.2021 22:57

    Může se to, ale musíte si koupit nosítko, které je vhodné k používání už od miminka. Mě se podařilo vybrat opravdu krásné nosítko, které je ergonomické a rostoucí. Jeho hlavní výhoda je, že se může dávat do pračky, je z kvalitního materiálu a miminko se tam dá jednoduše připnout.

  • Fochova16.12.2021 9:25

    Opravdu do pračky? Jak dlouho to potom schne? Do sušičky to asi nedáváte co? Mohu se zeptat, kolik jste dala za kvalitní ergonomické nosítko?

  • Jilkova420.12.2021 17:26

    Do sušičky rozhodně ne a do pračky ho dávám vždy v povlečení na polštář a zapnu, aby se mi neomlátil zavírací systém u nosítka. Koupila jsem ergonomické rostoucí nosítko od https://rischino-nositka.cz/rostouci-ergonomicke-nositko-flexible/ Mají opravdu výběr. Navíc používají organickou česanou bavlnu, která je velmi šetrná k pokožce dítěte.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 527 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist