Nosítko na miminko - "Manduca x Pink or Blue Mucibi"

Otázku položila: chmelinda 28.4.2014 23:08

Ahoj holky, prosím o pomoc s výběrem nosítka. Budu ho využívat na přesun prcka z bytu ke kočárku - 2. patro bez výtahu:-), takže v něm stráví cca 10 - 15 min. denně. Potřebuji vysokou nosnost - 7. měsíců, necelých 10kg živé váhy:-). Mám na vyzkoušení půjčenou Manducu, je v ní celkem v poho, ale na moje využití mi přijde celkem drahá. Objevila jsem Pink or Blue Mucibi, přijde mi, že vypadá stejně jako Manduca, ale o hodně levnější. Co si o tom myslíte, nerada bych prckovi nějak uškodila. Děkuju za vaše názory.

  • 26.05.2015 16:50:18 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • m.czech29.4.2014 2:50

    A co třeba koupit Manducu v bazaru? Já ji taky kupovala již použitou a jsme s ní spokojení, využíváme hlavně na dovolené. Jinak ta Pink or Blue Mucibi taky nevypadá špatně a má certifikáty, takže bych se jí také nebála. Pošlu odkaz na tu Manducu ;-).

  • Chtěla jsem ti napsat, co už sis vlastně sama odpověděla. Pokud přenášíš prcka jen chvilku, tak je Manduca fakt drahá. My ji máme, nemůžu si ji vynachválit, ale naše dcera v ní už od 1měsíce tráví tak hodinu denně, někdy i víc, takže to beru jako dobrou investici. Vím, že se o nosítkách hodně mluví, ale ve Vašem případě můžeš koupit jakoukoliv, která vám bude pohodlná, o ortopedii bych se až tak nestarala, přenesení z patra ke kočáru je taková chvilka, že to podle mě nemůže nadělat paseku....čistě můj laický názor. Nebo koukat po bazarech, tam mají i manducy levně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 577 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist