Nos jako bambule :D :(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41384 3.9.2011 18:30

Mám docela široký nos a z boku mám na konci takovou menší "bambulku" :D.Hrozně mě to štve.nevím jestli to neí hloupost ale zdá se mi že po sprše je splasklejší aa trošku užší.vím že je to hloupá otázka,ale není nějaký způsob jako ho udržet splasklejší nebo ho opticky zmenšit např.líčením?děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám taky bambulku a smířila jsem se s tím :) Dokonce mi už pár lidí řeklo, že je to roztomilé. Ale já mám hodně malý nos a zepředu se to dá určitě zamaskovat, tam jen stačí si vyhrát se svetlými a tmavými stíny a nos tak opticky zmenšit.

  • Já mám také bambulku :D když mi přítel řek, že se mu můj nosánek líbí, tak jsem měla chut po něm mrsknout knížku:) Ale pak jsem zjistila, že to asi fakt myslí vážně... řiká mu borůvka :D Tak jsem se ním smířila...každá ho máme nějaký;) Nebo si vem třeba Banášovou, ta ze svého velikého a křivého nosu má přednost;) Nebo ta herečka z comebacku... ale souhlasím s tím, že se to dá trochu zamaskovat líčením.

  • Kdyby si viděla můj rypák,tak by tě ta tvá bambulka hřála.No a jsem zadaná,mám dvě děti.Každý na sobě něco hledá.Pro mně to byl kdysi taky nos.Ale člověk sním vyrostl a teď je mu to jedno.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist