Nocnik

Otázku položila: Bývalá uživatelka #3971 16.8.2018 9:29

Ahoj. Syn mi teď tři dny začal chodit na nocnik. Někdy jde sám, jindy připomenu a dojde si. Akorát chodí nahaty a já přemýšlím kdy mu dát slipy aby ho to nematlo? Kdy nedat plinu ven? On totiz zatím nekomunikuje, ale rozumí. Je mu 22 měsíců. Ještě jak ho odnaučit se v tom patlat? Diky za pomoc :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Lenka85916.8.2018 11:49

    My teda válčíme s nočníkem stále a to je synovi 3 roky a 3měsíce. Na noc a na spani po "o" má plínku stále. Ve školce, doma a ven už ne, ale nehoda se občas stane. Je to o trpělivosti. Když mu dáš slipy, tak se je alespoň naučí sundávat, když mu to ze začátku ukážeš, ale počítej s tím, že budeš hodně prát :-) S patláním nám pomohlo, když jsme ho naučili nočník vynášet a splachovat.

  • U nas syn ted pred 3 tydny zacal chodit taky (24mesicu). Plinku dostava jen na dopoledni spani a na noc. Slipy jsem mu dala hned a upozornila ho, ze je to textil a ne plina, tak at si je sunda nez pujde na nocnik...mno, nesunda si je, ale nastesti aspon prijde rict, ze je chce dat dolu. Kdyz jedeme mimo domov, tak plinku nedavam, jen beru veci na prevleceni a na autosedacku davam jednorazovou podlozku. Zatim jsme bez nehody. A s tim patlanim neporadim, spis by zajimalo me, jak diteti vysvetlit, ze kdyz je tak hodne a vyliva po sobe nocnik do zachodu, ze by bylo fajn se trefit :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist