Noční můry

Otázku položila: Bývalá uživatelka #137445 30.9.2017 12:08

Dobrý den,
asi před měsícem mi umřel děda a od té doby se každou noc budím na noční můry. Vždy v nich někdo vraždí mé blízké. Chci, ayb to už přestalo. Nechci ani pořádně chodit spát, protože se bojím, že se mi o tom zase bude zdát. Může mi někdo poradit, jak se jich zbavit? Prosím.

  • 30.09.2017 20:18:44 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neporadím, jen můžu ríct že vím jaké to je, umřel mi na jaře ten nejbližší a první měsíce se mi nezdálo nic, padala jsem večer fakt po půlnoci na hubu a spala... Jinak jsem neusnula ted ale se mi zdají sny noc co noc, bud mi někdo umírá, uraz, vražda a nebo se vracím k němu a ptám se proč, co dělal że se to mohlo stát? První stál a nemluvil, tekly mu slzy a neříkal nic ted už promluví, vždy se vlastně jen dozvím že nechápe jak se to ve zlomku vteřiny stalo, že toto nechtěl, přál by si jít za námy zpět ale to prostě nejde.

    Třeba nekdo poradí, někdo doporučí třeba psychologa, tam jsem byla, vlastně jsem se jen dozvěděla že v hlavě to mam poradku, neblázním, ale období ,,smíření,, musím překonat sama, s tím mi nikdo nepomůže.... Doktorce se můžu otevřít, vypovídat ale to je vše.

    U mě to nejsou jen sny, ale jak chvili mám klid, tak mi ta hrůza běží hlavou od začátku do konce, ve dne, v noci jako by mi to někdo nahrál na kazetu a nacpal do hlavy...

    Preju ti at nocní můry brzo skončí!!

  • smířit se se smrtí blízkého člověka je vždycky těžký. zkus si na to najít čas. svěř se s tím někomu, když nechceš rodičům, nemáš ani kamarádku? nebo si najdi čas kdy tě nikdo nebude rušit, klidný místo a v myšlenkách říkej "někomu" co cítíš, co bys chtěla říct, na co bys chtěla vzpomínat. truchlit je potřeba a každý si tím opravdu musí projít sám a je lepší když má v někom dalším oporu. zkus v sobě najít odvahu a mluvit o tom s rodiči, třeba tě překvapí. nemusíš na všechno být vždycky sama

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist