Noční můry

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35125 10.8.2011 7:53

Holky, jak jste na tom s nočmíma můrama? Já jich mám habaděj... V podstatě jsou pořád stejné, jen se to odehrává jinde či je tam malinko někdo jiný... Nahání mě v noci po vsi, chtějí se vloupat do našeho domu a já zamykám a ono to nejde.. Anebo chce někdo ublížit bráškovi, což je z toho to nejhorší. :(
Zrovna minulý týden se mi zdál jeden opravdu drsný: Ráno jsem vystoupila s bráchou z autobusu a nějaký pán na mě kýval, ať k němu jdu, ale já se bála a nešla. A on postřelil brášku do nohy. Najednou se kolem seskupili lidi, tak jsem ho odvedla odtud pryč. Hned vedle autobusového nádraží je parkoviště a supermarket. Tam zrovna přijela moje kamarádka, která tam dělá brigádu. Říkala jsem jí, ať nás odveze, že musím do nemocnice, ale ona že ne, že musím do práce a že tady stojí sanitka, tak že ho ošetří tam. Tak jsem tam brášku donesla a tam ho ošetřovali. Já se strachy klepala někde nahoře u stropu (jak kdybych seděla na nějaké poličce) a prosila je, abychom jeli pryč, ale oni že nemohou odjet, co kdyby byl zraněn ještě někdo. Najednou tam přišel ten chlap a začal nám vyhrožovat. Že nás nechá žít, jen když si každej píchneme krev, která je HIV pozitivní a že ji musíme píchnout i bráchovi. Já jsem tak strašně nechtěla, aby se mu něco stalo! Pak jsem se probudila uplakaná a šla brášku kontrolovat.
Proč myslíte, že se mi tohle zdá? Někdy je to fakt zápřah na psychiku a já pak už radši ani nechci usnout...
Mám i hezké sny, ale většinou tyto noční můry.

A jak jste na tom vy? Taky se vám někdy zdá něco tak strašného?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, taky občas mívám takové své můry. Není tomu tak dlouho co jsem si to taky každou noc prožívala....Ale o tom nechci psát. Každopádně je to zajímavé. Je známo, že sen je obrazem toho, co jsme prožili... Zamysli se na co koukáš v televizi, jakou čteš knížku, co jsi slyšela za zprávy atd. atd. Pak by ti to mohlo dát odpověď. Osobně si myslím, že jsi citlivá dívka....

  • ahoj, nejsi sama kdo má takový noční můry.. mě se občas zdávalo že mi někdo zabíjí mamku :-( Není to nic přjemného, proto před spaním nekoukám na nic co by mohlo tyhle "horory" způspbit :-) koukni na nějaký hezký film, nebo si přečti zajímavou knížku nebo cokoliv jinýho ale nesmíš na to myslet :-) přemýšlej třeba kam by ses jednou chtěla podívat a tak různě a třeba se ti bude zdát o tomhle :-)

  • lulatko10.8.2011 10:38

    Souvisí to s tím, co prožíváš v reálném životě. Noční můry s bráchou jsem kdysi (když jsem ještě bydlela doma) mívala taky, a docela často. Že se mu někdo snaží ublížit. Takové sny mívají nejednou matky, jen se někdo snaží ublížit jejich dítěti, nebo se dítěti něco stane, onemocní. Je to normální, protože do snů se přenášejí obavy, které máme v běžném životě. Můj brácha je ode mě o dost mladší a já měla za něj v dětství docela velkou zodpovědnost, denno-denně o něj pečovala atd. Jestli jsi na tom podobně, budou ty strachy ve spánku pravděpodobně z toho.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist