Nic neočekává...?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #158371 1.10.2013 19:09

Ahoj, jsem nějaká přešlá...nevím co si myslet :-( seznámila jsem se přes kamarádku s jedním mužem a v sobotu jdeme poprvé na večeři..chtěla jsem zjistit, zda jen o večeři nebo jestli čeká i něco jiného, protože já nejsem na sex hned poprvé...napsal, že neočekává nic, nemůžeme se do ničeho nutit a uvidíme...mám si tedy myslet, že neočekává sex nebo vůbec nic ani případný vztah...? děkuji za názory

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • na tohle mi jednou říkal kamarád: chlap nehledá ženskou na celej život,on ji prostě potká:-) chlap neočekává nic,buď mě ženská zaujme a může z toho být vztah na celej život nebo nemusí.prostě chlap tomu nechává volnej průběh co z toho bude;-) tak to ber taky tak,buď uvolněná a sama sebou a třeba z toho bude časem i vážnej vztah,kdo ví?:-)

  • Agnes.S2.10.2013 12:26

    a jak by jsi na takovou otázku odpověděla ty sama? Co od toho očekáváš? Seznámíš se s novým člověkema uvidíš, zda tam budou sympatie, jak si budete rozumět a jestli to bude občasný kamarád na pokec a na kafe nebo na něco víc. Myslím, že je dobré tam nejít s přehnanými očekáváními a případně být mile překvapena než být velice zklamána, když to bude jiné než si představuješ.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist