Nic necitim při sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425298 13.10.2020 1:24

Je mi 17, od 16 ziju sexuální život, měla jsem jen jednoho partnera, při sexu jsem nikdy nic necitila, a to jsme spolu spali tak 100krat, zasun penisu pro mě nic nikdy nebylo, fakt bych si u toho mohla i číst knížku,jsem vubec normální?nemam zajít na gyndu nebo k nejakymu poradcovi? Docela bych si to už chtela užívat ale nejde mi to, mám zkusit jiného partnera nebo čím to muže být?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy13.10.2020 8:32

    Můj sex s prvním partnerem vypadal podobně, těšila jsem se, ale byla jsem dost zklamaná, protože jsem nic moc necítila. A to ani nebyl špatně vybaven. S dalšími partnery to už bylo něco úplně jiného. Hlavně se začali věnovat i mě a i když se mi zatím nikdy nepovedlo dosáhnout orgasmu při sexu, tak si ho moc užívám :-)

  • Měla jsem to podobně, těch sexuálních partnerů jsem měla víc, na sex jsem se těšila, pak jsem chtěla, ať už to skončí. Teď mám konečně přítele, který se hlavně stará o to, aby se mně to líbilo a konečně už je to tak, jak to být má.

  • Venuje se i tobe pri sexu? Muzes zkusit i sama pred nim si delat dobre. Vymena partnera? Proc? Chlap neni obnosene tricko, aby se zbytecne vymenoval.

  • Je několik možných věci co se ti dějou, buď je tvůj přítel malý že ho prostě nevidí a, nebo si ty moc dole povolená. Na to první pouze vyměnit sexuálního partnera, na to druhé používat Venušiny kuličky a cvičit s kundičkou Kegelovi cviky 8-.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist