Nic mě nebaví

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398851 20.2.2019 11:37

Nic mě nebaví.. Jsem z toho zoufalá, jsem už na šestý střední škole která mě nebaví, jsem vadná asi, na mamku jsem kvůli svýmu zoufalému životu hnusná, včera jsem ji plivla do obličeje protože se mě nezastala před učitelkou, která je na mě zasedlá, píše mamce nepodstatný věci, no prostě mi dělá naschváli, o to teď nejde.. Drtí mě že mě nic nebaví, nevím co mám dělat, abych si život udělala hezčí a vůbec nevim jak to udělat s tou školou a k tomu se chovám k mamce jak tyran, je mi hrozně..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Spamätaj sa... Nie si stred vesmíru aby sa ti všetci prispôsobovali. Čo tak sa postaviť k svojmu vzdelaniu a mame zodpovedne a prestať sa správať ako decko? Prečo by sa vôbec mama mala postaviť za niekoho, kto jej je schopný napľuť do tváre? Zamysli sa... P. S.: Zodpovednosť skutočne pomáha nájsť v živote smer, hodnoty a zmysel. Tak sa nad sebou fakt zamysli a prestaň čakať, že niekto vyrieši tvoje problémy za teba.

  • wirna20.2.2019 11:42

    V první řadě se omluv a uznej chybu. V druhé popros mamku ať ti domluví terapeuta. Není to nic zač se stydět, jen je potřeba začít řešit. A sama či pomoci netu to nezvládnes.

  • WojKa20.2.2019 13:25

    Ty jsi teda dobrý spratek. Tohle já jako matka bych nikdy neodpustila. Plivat matce do obličeje? Jsi normální? A nemyslíš si, že je možná chyba na Tvé straně? Není úplně běžné, že by člověk vystřídal šest středních škol. Ale což o to, to by se ještě dalo pochopit, ale Tvé chování už ne! :O=

  • Zanthia120.2.2019 14:00

    Podle toho co píšeš to vypadá, že jsi zřejmě od útlého dětství těžce rozmazlované dítě. Ty pak nikdy nejsou šťastné. Znám i případy, které skončily na tvrdých drogách, protože jako malí u ničeho nevydržely a zvykli si na to, že nic nemusí. Máma by tě s tímhle přístupem mohla klidně vykopnout z domu a nikdo by se jí moc nemohl divit.
    Upřímně, doporučila bych co nejdříve vyhledat psychologa, ten asi jediný ti může pomoct. Tady už nejde o to, že jsi nenarazila na tu pravou školu. Tohle už je skutečně duševní choroba a věřím, že se dá léčit.

  • Existuji i poradenska mista, kde ti s vyberem školy muzou poradit. Nebo taky muzes zacit pracovat a skolu delat treba za par let pri praci. Zivot neni jen o tom co te baví. Ja studovala voš, ktera me desne nebavila, ale uz jsem predtim byla rok na pracaku a vedela jsem, že vzdelani potrebuji. Nakonec jako jedna z mala ze tridy pracuji v oboru. Je mi 34let a ani ted nevim, jakou skolu bych si vybrala... Jen jsem věděla, ze nechci pracovat manualne, ale chci být na úřadě, kde ted jsem.
    Nebuď neprijemna na ostatni kolem sebe, kdyz si se sebou nevis rady. Oni za to nemuzou. Pocit spokojenosti musi vyjít z tebe, zamer se treba vic na konicky, na pekne straveny volny cas. Mamce se omluv. Tohle mi udelat dcera, tak bych citila velké zklamani. Sver se jak to mas, a jak se citis. Pak te pochopi. Komunikace je důležitá.

  • Danyska20.2.2019 13:33

    Plivnout mámě do obličeje?Bys potřebovala přes pusu,aby se ti rozsvítilo...k podstatě dotazu. Co tě na těch školách nebaví?Jako šestá škola...to už je úlet.Problem není v těch školách, problém máš ty... zeptám se takhle,co tě baví, zajímá,co umíš,V čem jsi dobrá, čemu se věnuješ?Potom lze debatovat dál.

  • stupidiack20.2.2019 12:42

    Plivat matce do obličeje? Vzpamatuj se! >:-[:O=

  • To se stává, že člověka něco nebaví. Vlastně celej dospělej život je o přemáhání toho, co tě nebaví, aby ses dostala k tomu, co tě baví :-D Zkus zatnout zuby a dostudovat svou školu, ať je jaká je. Pak můžeš odjet na zkušenou do zahraniční, nastoupit do práce, přemýšlet o budoucnosti, nebo to jen nechat plynout... ale vztekáním se to nespraví. Dostuduj. A jak píšou ostatní, terapie na zklidnění taky nezaškodí, dál třeba jóga (už slyším, že tě to nebaví :D nebo běhání, pomoc v útulku atd. Zkoušej, co tě bavit bude...

  • Jedna věc je, že máš zjevně psychický problém, dost možná depresi. Druhá věc je, že nevíš co se sebou. Od toho jsou např. karierní poradci. A třetí věc je, že kdybys mi co by mamince plivla do obličeje, tak ti takovou lisknu, že se ti hlava otočí třikrát do kolečka a domů se vrátíš za měsíc z botama od sněhu a banánem v ruce. A to jsem zásadně proti bití dětí. Ale ty už nejsi dítě, jsi velká slečna, téměř dospělá žena a jestli ti připadá v lidské společnosti normální, řešit svoje frustrace a konflikty pliváním na lidi, tak buď nejsi normální a nebo ti naprosto chybí to, abys jednou dostala po čuni. To napíšu na plnou hubu. Tohle je fakt moc!

  • medulinek24.2.2019 13:44

    Me vy zajimali, co potom udelala ta mama. Protoze jestli to presla, tak prvot i provlen bude hlavne v ni, uz i to dovolit takhle stridat stredni. Chapu, ze nesedne jedna i dve ale 6???!!! Pred problemem stejne neuteces, taj se he nauc resit a osycholog by mohl/ mel byt prvni krok

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 602 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist