Nezávazně?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426248 2.11.2020 12:05

Ahoj, začala jsem si něco se starším klukem. Randíme, píšeme si a měla jsem pocit, že ho fakt zajímám. Chodíme ven a dobře se mi s ním povídá, je všímavý, lichotí mi. Jenže pak mi řekl, že to vidí nezávazně a ať od toho neočekávám něco víc. Připadá mi zvláštní, že se ke mně v posteli po sexu tulí, stará se aby mi bylo dobře, kouká se mnou na filmy, chodí na výlety a pak mi řekne tohle. Je možný, že ke mně něco cítí, ale jeho ego to prostě nepřizná? Protože kdyby mu šlo jen o jedno, proč by se mnou ztrácel čas mimo postel? A je tu podle vás nějaká šance že by mohl změnit názor?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack2.11.2020 12:46

    Pokud ti to řekl takhle na férovku, tak bych s tím asi počítala a moc růžovou budoucnost si s ním nemalovala. Něco to o něm vypovídá ..
    A jestli se nezávazně neumí mazlit nebo lichotit, jezdit na výlety nebo s tebou koukat na filmy? Ale jasně, že to umí! Přece nezávazně neznamená zasunout a odejít bez políbení. 🤷‍♀️😊

  • Francy2.11.2020 14:31

    Kdyby se netulil a nekoukal na filmy, tak tě to brzy přestane bavit a on by přišel o sex bez závazků ;-) Pokud hledáš vztah, je na čase udělat pápá.

  • Rebeca3.11.2020 1:25

    Rekl to na ferovku, to ho slechti. A kdyz uz byl takhle uprimny, tak to ber jako zpestreni, ale nic vic neocekavej, nic si nenamlouvej. Muze mu s tebou byt dobre jako s clovekem, muze se mu s tebou dobre povidat a travit cas, ale proste tam neni neco, co ocekava od vztahu.

  • Motala jsem se v tom jeden celý rok. Byl pozorný, koukali jsme na filmy, vozil mi jídlo do práce, psali jsme si každý den, mluvili spolu... Z mé zkušenosti, neočekávej od toho víc, nejspíš to nikam stejně nepovede. A čím déle v tom budeš pokračovat, tím více do toho spadneš aodchod bude hrozně těžký

  • interstellar2.11.2020 12:18

    Chlapi se umí tulit a myslet to nezávazně :-D, lovestory nečekej.

  • Neni vylouceno ze by v budoucnu mohl chtit neco vic nez jen nejake nezavazne ,,kamarad taky rad,,. ;) Zamilovani dokaze prijit klidne i az postupem casu. :-)

  • Ahoj, jestli si stále nejsi jistá, určitě bych se spíše přiklonila jít tou cestou, kterou ti tady radí ostatní maminy a slečny :) Nebo si také zkus pročíst stránky https://jsme.cz/partnerske-vztahy a i jiné podstránky, kde mají velikou spoustu rad všeho druhu a myslím si, že i na tu tvou problematiku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist