Nevím už co to je?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #195250 22.4.2014 15:06

Ahoj chc se zeptat jestli někdo byl v něčem stejném jak já. S přítelem se snažíme už přes rok o mimi a už 2 roky neberu HA. Asi před dvouma měsícema jsem si nechala vykládat karty od manžela sestry a vyložl mi že budu mít potíže s početím. Naposledy když jsem měla MS tak jsem jí měla se zpožděním a to jsem musela na vyvolávačku tak jsem se tam i rovnou zeptala jesli jsem v pořádku tak mě doktorka vyšetřila a řekla zže je vše v OK. Nevím co semnou je už zase meškám a test negativní. Mám věřit kartám že semnou něco je asi v zaří minulýho roku si přítel nechal vykládat karty a vyšlo mu že zemře někdo mu blízký a byla to pravda v listopadu zemřela babička a teď nedávno jeho mámě vyšlo že zemře nějaký chlap z rodiny a také to byla pravda. A přitom byli oba dva uplně zdraví z ničeho nic zemřeli. Nevíte co mi může být když u doktorky mi řekli že je vše v pohodě?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak o tomto bych ti mohla vyprávět hooodně...
    Zaprvé: souhlasím s tím, co napsala princessska - sílu a moc nemá ta předpověď, ale ta myšlenka, co je ti podsunutá a ty (a tví blízcí) tomu věříš (věříte). Psychika je mocná!
    A teď ze zkušenosti:
    ještě než jsem se začala snažit o mimi já, kartářka mi řekla, že si na něj delší dobu počkám.
    Aby toho nebylo málo, tak mi jedna paní nějakým přístrojem měřila energetické dráhy v těle... no výsledek zněl, že jsem bez energie, že rozhodně neotěhotním a kdyby náhodou ano, tak nedokážu děťátko donosit, že to mé tělo nezvládne!
    To mě taaaak naštvalo! Že si vůbec dovolí někomu něco takového říct! Copak ona neví, jakou mají takové slova moc?! Asi věděla, protože se mi snažila prodat nějaké preparáty, co by mi měly pomoci...
    Ale já jsem se k tomu postavila tak, že teda rozhodně se mnou nebude cloumat takové sugestivní tvrzení kohosi cizího, kdo na mě chce vydělat. Začala jsem zdravěji jíst, pravidelně cvičit, meditovat... Prostě jsem se dala psychicky do pohody a hádej co - otěhotněla jsem hned! Mám krásné zdravé děťátko.
    Takže prosimtě kašli na nějaké předpovědi a věnuj se svému tělu a psychice - připravuj se vnitřně na miminko ;-)

  • já bych se kartami nezabývala, my už se snažíme o mimi přes rok a přitom jsme oba zdraví. Byli jsme na mnoha vyšetření a vše je ok. Někdy to přírodě zkrátka trvá.. Hodně je to i o psychice. Já mám před každou ms těhotenský priznaky jak kdybych byla..

  • babillage23.4.2014 7:50

    Ja bych podle dvou kartarek uz par let mela mit 2 deti! Nemam ani jedno (bez chlapa je nesplodim). Kde se v tech kartách stala chyba???
    Zapomen na karty! Jak pisou holky, JE TO SILA MYSLENKY!

    Drzim palce, aby se vam miminko co nejdriv povedlo.

  • 1. Můj názor je ten, že když ti kartářka vyloží, že tvůj pes začne létat, tak opravdu začne. Věřím na věci mezi nebem a zemí, na intuici, sílu myšlenek atp., ale takováhle jednoznačná předpověď je podle mě blbost... Takže přestaň věřit, co ti kdo napovídá.
    2. Otěhotnění a celkově zdraví člověka je fakt hodně o psychice, takže i když se to asi lehko řekne, zkus myslet na jiné věci, zaměřit se na něco, cos už dávno chtěla dělat, zrekonstruujte byt, cokoliv... A jednou se to povede! :) Není důvod, proč by nemělo :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist