Nevím si rady s jeho penisem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #334954 3.1.2021 20:49

Hezký večer,
nikdy by mě nenapadlo, že položím takhle stupidní otázku, ale stalo se. Táhne mi na 30 a jsem nyní ve vztahu se svým třetím přítelem. První dva měli skoro stejné penisy, jen jeden jinak zahlý než druhý, ale jinak taková tak tvarově "katalogová klasika" a velikost asi 15-20 cm. Nyní mám přítele, který mě tvarem svého nádobíčka docela vyděsil. Fakt nevím, co si myslet a nebojte, neberu to jako výsměch nebo že je to něco divného, jen si s ním nevím rady. Je menší, do 15cm určitě, dále je tenší, průměrem asi do tří cm, ale co mě vyvádí z míry nejvíc je žalud. Oproti zbytku fakt naducaný, široký, výrazně kulatý a průměrem rozhodně větší než zbytek penisu.
Jsme spolu chvíli a v posteli se zatím poznáváme, ale připadám si jako idiot, když se mu ho snažím honit nebo kouřit. U bývalých šlo to, že jsem žalud měla v puse a rukou si pomáhala... dotáhla předkožku přes žalud a v puse zase stáhla a tak... šlo si hrát. U tohoto penisu to dost dobře nejde. Spíš vůbec. Předkožku přes žalud rozhodně nepřetáhne a když tak nad tím přemýšlí, tak na penisu ve ztopořeném stavu snad ani není.
Pří sexu jako takovém mi zas tolik nevadí. Sice ho necítím tolik, jako bývalé partnery, ale ve vztahu si cení i jiných priorit než penis, který bych cítila v krku. Sama nejsem kdovíjak obdařená.

Vlastně ani nevím, co po vás ted chci. Asi něco jako radu, jak s takovým typem pracovat. Vždyt já si připadám jako idiot, když vůbec nevím jak na něj a když se snažím ho nějak honit, tak penis v podstatě držím ve dvou prstech a ne v celé dlani.
Má partner některé z vás něco takového? Děkuju moc :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Není náhodou obřezaný? :)

  • stupidiack4.1.2021 12:08

    Tak mu narovinu řekni, že ses s takovým penisem ještě nesetkala (muži ocení, když má žena málo zkušeností :-) ), a ať ti poradí, jak na to, ukáže ti, co a jak, aby sis nemusela "připadat jako idiot". Jak prosté! :-)

  • Majulina4.1.2021 1:58

    Buď ráda, že má tu předkožku "říznutou", jsou s ní pak v budoucnu jen problémy, malá výdrž, znám takové, kteří měli fimozu a dost jí trpěli atd. Židi měli tu obřízku velmi dobře vymyšlenou :-) . Jinak s tím honěním- no někteří si honí ukazováčkem a palcem, někteří celou dlaní, do toho se dostaneš ;-). Pokud si rozumíte v jiných věcech, jakože to není žárlivý pijan nebo idiot, nepouštěj ho. Hodně štěstí

  • Buď ráda, že má tu předkožku "říznutou", jsou s ní pak v budoucnu jen problémy, malá výdrž, znám takové, kteří měli fimozu a dost jí trpěli atd. Židi měli tu obřízku velmi dobře vymyšlenou :-) . Jinak s tím honěním- no někteří si honí ukazováčkem a palcem, někteří celou dlaní, do toho se dostaneš ;-). Pokud si rozumíte v jiných věcech, jakože to není žárlivý pijan nebo idiot, nepouštěj ho. Hodně štěstí

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist