Nevím no :(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46760 5.8.2011 11:12

Ahoj holky :)
Možná se teď trochu rozepíšu a bude to vlastně o ničem, ale už od včerejška nad něčím přemýšlím... Prostě když se tak dívám kolem sebe na svoje kamarády a okolí, tak mi přijde, že všechno jde úplně nějak do háje. Nevím, jestli to tak bylo vždycky a já to neviděla, nebo je to až poslední dobou, ale zdá se mi, že se úplně ztratily hodnoty a dobré vlastnosti. Všichni mi připadají "zkažení" a celý dnešní svět úplně na houby. Lidi, co se měli zezačátku tolik rádi, se podvádějí bez mrknutí oka, kluci se chovají jako největší prasata, když jdu na nějakou akci, zvedá se mi žaludek ze všech těch "borců" co pozvou holku na panáka a ta husa si za půl hodiny sama sundá kalhotky, nezajímá ji, že na toho kluka doma čeká přítelkyně nebo že ona by mohla být šťastná s někým jiným. Ale takové pošramocené vztahy mi přijdou už i mezi holkama - mám známou, která teď navenek hrozně pomáhá své kamarádce co má zlomené srdce, ale přitom ji pomlouvá a přehrává, protože chce toho jejího kluka dostat pro sebe. Hrozně moc bych chtěla mít kluka, na kterého bude spolehnutí, co mu bude věřit a já budu věřit jemu, budeme si vzájemně pomáhat a podporovat se a mít se hlavně rádi - nejsem snad tak náročná, tohle by měl být základ, ale dá se ještě někdo takový najít? Mám v okolí plno párů, co jsou spolu šťastní, ale většinou jen navenek, když se pak jeden z nich rozvykládá, dozvím se, že se jim to vlastně rozpadá pod rukama...
Nevím, možná řeším blbost, ale začínám ztrácet naději, že dneska má vůbec někdo šanci být šťastnej a v pohodě. :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jsem o rok starší než ty a také mi to přijde všechno takové jiné, horší... Bydlím na vesnici, máme tu skvělou partu, víc holek než kluků, protože my holky se těžko domluvíme. Kluci nám to mají za zlé, ale když se mi ta dotyčná nezamlouvá, nemám si s ní co říct, tak se s ní prostě bavit nebudu. A že takových holek tu je a přibývá... Měla jsem tu nejlepší kamarádku, v 15 jsem začala chodit s klukem, jel na zábavu, ona taky, já jsem nemohla, a ona mi tam s ním zahnula. Můžu ti říct, že od té doby se radši bavím s klukama než holkama. Kluci nejsou takový svině jak holky, v tomhle tom. Teda aspoň u nás ne, nikdy by nesváděli holku kamaráda! Pak ta "kamarádka" vystřídala snad všechny kluky z party, se všema se hned vyspala a taky se na ní pak každej vykašlal, až tu nemá žádný kamarády. Dostala to, oč si koledovala. A ty mladý holky? No o těch ani nemluvím! Asi jen 3 vyšly devítku, ostatní jsou na základce a lezou do hospody každej den! Navíc se snaží všechny sbalit, včetně těch zadaných a včetně mého přítele. Naštěstí někteří kluci jsou správní a věrní. ;) Věř mi, že to svoje štěstí určitě najdeš. ;) Ty se snaž jen nezapadnout do davu, nebýt jedna z těch blbých nafoukaných holek, co na každý fotce vystrkuje prsa a špulí hubu do zrcadla. ;) Buď sama sebou, stůj si pevně za svými názory, věř svým hodnotám a žij podle nich. ;) Najdi si nějaký cíl, kterého bys chtěla dosáhnout a běž si za svým snem. Snaž se žít dobře, aby sis na konci života mohla říct, že ničeho nelituješ a žila jsi tak, jak jsi žít chtěla. V dnešní době chlapi dospívají mnohem déle než dřív (já si myslím, že za to malinko může i třeba zrušení vojny, tam kluci museli spoléhat jen na sebe, postarat se o sebe, a "zmužněli", nebo jak to říct, kdežto teď sedí doma u PC, hrajou blbé hry a všechno za ně dělá maminka), takže určitě časem najdeš toho správného. ;))
    Přeji Ti, aby Ti vyšlo to, co si přeješ, abys měla v životě hodně štěstí, zdraví a lásky a hlavně aby jsi zůstala tak uvědomělá a rozumná i nadále. :))

  • my s manželem jsme šťastní a v pohodě.. :-) zatím jen 11 let, ale stále jak na začátku vztahu .. možná jen chodíš do špatné společnosti? Hledej, určitě najdeš..a hlavně, pokud znáš někoho falešného, drž se od něj dál - tací lidé se nemění a pak ublíží i tobě.

  • Tak na to můžu napsat pouze to......máš pravdu!!! Dnešní svět je takový a vidím to samé kolem sebe i ty tvoje pocity z toho všechno jsou u mě stejné jako přes kopírák.Spočítala bych na jedné ruce páry které jsou v pohodě,řekla bych že je to spíš rarita aby nějaký vztah vůbec vydržel.V době internetu a já nevím čeho všeho je prostě ta nevěra jednodušší.Večer si sedneš k netu a najdeš tam desítky sexuchtivých lidí,kteří se schovávají za přezdívky a jiná jména a přitom je to mamina od dětí a taťka co doma kouká jak vyžrat lednici.Nějak se vytratili hodnoty,které mi moji rodiče vštěpovali o tom že vztah je o porozumění,komunikaci,věrnosti a důvěře.V práci ti nelezou po zádech aby se nedostali víš něž ty a použíjí k tomu věškeré prostředky.Že z základům slušného vychování patří pozdravit,poprosit a poděkovat....... prostě ta společnost celá nějak zahnívá

  • Ahojky, tak nepíšeš kolik ti je let,ale určtě se ti to štěstí jednou najde. Nekoukej na svět jen negativně, užívej si života :) A pokud ty holky na tom paňáku si sundají kalhotky po půl hodině,! Je to jejich problém - ty taková určitě nejsi. Řekni jsi že jsi jiná a že ten pravý na tebe někde čeká a on se objeví :) Nevěš hlavu, ono to k životu prostě patří,že to nebude vžy jak z pohádky

  • petulinkaa135.8.2011 14:31

    Holka to máš pravdu,celej svet je skazenej,ale to neznamena,že když ti vedle tebe jsou nestastny a falesny,ze ty to tak taky musíš mít,to určite ne! falesnost taky nesnasim,kdyz to vidim v práci jak jeden druhyho pomlouva a pak tutu,nunu..to bych VRAŽDILA! dobry,musim se s temi lidmi deně stykat,tak snad komunikuju jen tak jak mi ten človek vadí nebo nevadí ne? ne ze mu polezu doprdele,ale to je tim stalym kolektivem,takže si z toho nic nedělej,to je proste život,takový jsou lidi a s tim my nic neudelame.

  • Já jsem s přítelem taky moc šťastná (přes 7 let), ale uznávám, že mám asi fakt štěstí. Ale zase nemám moc kamarádů a kamarádek-nějak se rozkutáleli po světě, mám vlastně jen přítele-je to kamarád, milenec a přítel v jedné osobě.
    Podle mě záleží na společnosti, do které chodíš, techno party nebude to samé co čajovna. Podle mě naději máš, já znám v okolí fajn kluky, pro které je nevěra hnus ;)
    Ale znám i chlapi, u kterých je přítelkyně a 2 milenky a na denním pořádku. A bez jakýchkoli výčitek svědomí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist