Nevím jestli to mám skončit

Otázku položila: Anonymní uživatelka #78039 26.10.2012 14:51

Už pár měsíců mám poměr s klukem který je o 7 let starší než já, je mi 16 a nevím co si mám o tom myslet. Jestli nedělám chybu. Začalo to tím, že šlo jen o sex, ale teď mi přijde, že k němu začínám něco cítit, a to nechci, protože nevím jestli on by mohl cítit něco ke mně. Jednou za týden u něj spím a když jsem s ním jsem fakt šťastná. Kamarádky mi ale radí ať s tim přestanu co nejdřív, že zklamu akorát sama sebe. Ale já prostě nemůžu, cítím se s ním fakt dobře a on je ke mně strašně milej a hodnej. Když někde jsme, tak se mě zastává a vadí mu když se jen koukám na jiný kluky. Zjistila jsem ale to, že se stýká i s jinou holkou a má s ní vlastně podobný vztah jako se mnou. Občas se s ním o tom bavim, ale když sem mu řekla že mi to vadí ,že se vídá s jinou a že by se měl rozhodnout jen pro jednu, tak na to řekl že kdyby si měl vybrat tak se radši vybodne na obě. Fakt nevím jestli s nim mám skončit dřív než mě to zraní nebo jestli mam o něj dál usilovat. poraďte mi prosím

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jestli máš pocit, že se do něj zamilováváš nebo by jsi se mohla brzy zamilovat, vykašli se na něj. On očividně nic takového necítí a ani neplánuje cítit, akorát by tě to ranilo ještě víc. Jsi mladá, najdeš jiného, lepšího ;) Takového, kterému budeš stačit jen ty.

  • Tak to bych se na to asi vybodla, když ti odpověděl takhle. Pokud nechceš zklamat sama sebe. Taky je možný, že když to ukončíš, tak si uvědomí, že mu jde o tebe a bude se to snažit dát dohromady. Ale potom by sis už měla určit pravidla.;-) Jinak jsi mladá a určitě brzy narazíš na někoho fajn, který tu bude jen pro tebe :-)

  • petulinkaa1326.10.2012 18:24

    No pokud ti ci vam jde jen o sex,tak to nesmis resit,ale pokud ho zacinas chtit mit jen pro sebe a zamilovavas se,tak jdi od toho,chce si ujasnit co od toho ocekavas,bud jen sex a nebo hledas vztah,musis vedet co chces :-) a podle toho se zařid :-)

  • Pokud Ti řekl toto, tak nevím, jestli to má cenu a jestli Tě má opravdu rád a věř, že i když to bude chvíli bolet, tak nakonec když si to rezebereš poznáš, že si udělala dobře, znám to z vlastní zkušenosti. Zkus se nad tím zamyslet, ne mnoho věcí jde vrátit zpátky, tak aby si neudělala nějakou blbost, tak hodně štěstí ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist