Nevím jestli mu to mám říct

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34426 31.7.2011 19:26

Ahoj,mám takový problém.Mám kamaráda o kterém známí říkají že mě chce já ho taky,jenže jsou tady 2 problémy.První je že je o 10 let starší a sestra nechce aby jsme spolu cokoli měli,no a ta druhá je že má přítelkyni s kterou je už asi rok a půl,ale zatajuje jí přede mnou.Já se o ní dozvěděla přes kámošku,ale nevím jestli mu chci říct že o ní vím.Děkuji za pomoc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, asi to nechceš slyšet, ale já bych se na to vykašlala. Pokud má přítelkyni a tají ji před tebou, tak mu jde maximálně o flirt s tebou. A to už záleží na tobě jestli chceš posloužit nevěrnému chlapovi jako mladé zpestření.

  • Nechci aby moje rada zněla hnusně,ale pokud ten kluk s tebou nejedná fér,tak bych se o něj nezajímala. Uvědom si,že kdyby teď opustil přítelkyni kvůly tobě,může to samé udělat pak s tebou:*(

  • Můj přítel je o 20 let starší a bratr nechce aby jsme spolu byli:))) že jsme spolu ví celá rodina kromě něj. To jako problém neber;) Hlavně s nim nezačínej, když se s ní nerozejde, aby si nezůstala pouze v roli milenky;)

  • Verousek8931.7.2011 21:35

    Vztah by měl začít nějakým normálním krásným způsobem, a ne, že se budete domlouvat přes kamarádku. Pokud má přítelkyni, tak od něj dej ruce pryč, budou z toho akorát problémy, a pokud ji před tebou tají, tak souhlasím, že mu jde pouze o flirt s mladší slečnou :)

  • petulinkaa131.8.2011 11:23

    Mam manžela o 18let staršího a ví to uplne vsichni,ba naopak nam nas vztah závidí jak je krasny :-) vek bych neresila a kdo ho resi,neni vyspely a za druhy,pokud ma pritelkyni,tak je jasny,bud teda chce byt s tebou a nebo s ni,musi se on rozhodnout a kazdopadne bych mu to rekla,ze to vim! a takovyto,kdyz opustil on slecnu,muze opustit i tebe,jeeee jak se tohodle muze nekdo ridit,nikdy se mi to nestalo,ani u jednoho vztahu a hlavne,manzel byl taky zenaty a co? proste uz tam nic nebylo,madam ho mela jen na prachy,tak proc by s ni byl? vis co,podle tutoho se nerid,napred zjisti jakej je,jak to s tebou myslí,ujasni si co chces ty a rid se dál...a na vek nekoukej,je to tvoje vec,tvy sestry vubec!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 527 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist