Nevím, jak ho chápat.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #106279 15.2.2013 21:30

Ahoj,

přibližně před rokem jsem se setkala s mužem, který se mi zalíbil. Neustále jsem na něj myslela. Znovu jsme se setkali po více jak čtvrt roce - pracovně a ve společnosti dalšího člověka. Byl na mě milý, smál se na mě. Za pár měsíců jsme se opět setkali - jak jinak, než pracovně :-). Výhodou bylo, že jsem na něj měla už telefonní číslo a po pár dnech ho opět kontaktovala, ovšem opět tak trochu pracovně - sehnal mi lístky na jedno sportovní utkání. Současně s tím mi řekl, že bychom si tento sport mohli jít spolu také zahrát (ačkoliv já jsem to v životě nehrála:-)) Po měsíci jsme se opět setkali - jak jinak než pracovně. Myslela jsem, že si jen předáme papíry a já zase pojedu. Ale on se se mnou začal bavit, strávili jsme spolu asi půl hodiny a plánovali ten náš sportovní zážitek :-) Jelikož se ale neozýval, rezignovala jsem a byl mi ukradený. Pak se z ničeho nic ozval a šlo se hrát. Já jsem mu hned druhý den napsala zprávu, kde jsem ho mimo jiné pozvala na jednu kulturní akci. Odepsal mi s tím, že po našem sportovním zážitku omarodil a nemůže mi tedy slíbit, jestli půjde nebo ne. Pak už se neozval. Nedávno jsme se opět setkali - opět pracovně :-) a on se ke mě choval jak dlouholetý kamarád :-D Chytnul mě za ruce - v návaznosti na to naše sportovní utkání, protože předpokládal, že mě bolely ruce :-D Opět jsme si povídali, smáli se a on se mě svým způsobem snažil dotýkat - takové ty letmé dotyky. A to všechno před očima spousty lidí. Já jsem z toho byla vykolejená, ale příjemně :-D Jen nevím, co tím on sleduje. Na jednu stranu mi to přijde fajn, ale na druhou stranu si řikám, proč se mi neozve a nesejdeme se jinak, než pracovně.

Omlouvám se za tak dlouhý text. Ráda bych znala názory vás ostatních, protože sama už nad tím přemýšlím dost dlouho a nevím a nevím :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nech to bejt, neupinej se na nej. Proste se bav, tak jako se bavi on. Cas od casu je fajn trochu si zaflirtovat..

  • muži se nedají chápat...z toho chování mi vyplívá že se mu líbíš, ale ma jiný vztah. vůbec bych se na něj neupínala a z hlavy ho vyhnala co nejdřív. zbytečně ztrácíš čas.

  • měla jsem velmi podobný "vztah". z toho on byl půl roku zadanej, ale choval se ke mně podobně, jak popisuješ. potom se rozešli a my začali spolu častěji někam chodit, i jsme spolu něco měli. bylo to strašně romantický a bláznivý, ale nikdy jsme spolu nezačali doopravdy chodit. trvalo to dalšího půl roku. dokonce se přestěhoval do města, kde žiju a naznačoval, že kvůli mně, ale pořád to byla taková hra, oba jsme se báli. já se nechovala o moc jinak, byla jsem tehdy k mužům nedůvěřivá a stydlivá a nechtěla jsem dát najevo, že o něj opravdu stojím jako o partnera. skončilo to tím, že jsem odjela pracovat do zahraničí. dlouho jsem na něj nemohla zapomenout, ale nekontaktovala jsem ho.
    Pak jsme se ještě potkali asi po roce na koncertě, viděla jsem na něm, jak by rád navázal, kde jsme skončili, ale já už tam byla s jiným.
    mám na to krásný vzpomínky, byli jsme oba úplně bláznivě zamilovaný, ale vím, že by nám to neklapalo. s mým současným to bylo naopak - všechno bylo snadný a takový samozřejmý a přirozený a vím, že on je ten pravej. tamten rozhodně nebyl.
    to co teď prožíváš bude asi něco podobnýho nebo ne? asi spolu skončíte taky dál, ale myslím, že jako partnerům vám to spolu nevyjde. ale on i ten kouzelnej zážitek, co mi z toho zbyl stál za to:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist