Nevim jak dal

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438310 31.5.2021 17:08

Nevim co dal bude. Rozesla jsem se s pritelem, kvuli neshodam v zivote. Mame spolu 2 letou dcerku. Az nastoupim do prace ceka me stehovani. Nasla jsem si aspon chlapa na sex, bohuzel jen na sex a je to byvaleho kamarad, ja vim je to blbe, ale taknejak leta mame k sobe hodne blizko. Bohuzrl ja se zamilovala, ale on to bere jen jako povyrazeni nic vic. Prijdu si hrozne osamela, kamaradky se mi vsechny odstehovali nebo maji svuj zivot, a tak nemam s kym travit cas krome dcerky. Nemam moznost se nikde seznamit jak a chlapi tak nejake nove kamaradky. Bohuzel se cely zivot seznamuji dosti blbe a vzdy narazim na nekoho kdo mi ublizil. Pratele mam jen od byvaleho a o ty nejspis prijdu. Rodina na me kasle a ja zacinam byt cim dal zoufalejsi ze zustanu sama s ditetem a nikoho uz nepotkam. Vsichni o me rikaji ze jsem divna takze se se mnou ani nikdo zahazovat nechce. Neumim si predstavit ze budu zit tak osamely zivot. Diky temhle situacim se mi zacina vracet uzkostna porucha, na kterou jsem drive brala antidepresiva. Proste to vidim tak ze krome prace a dcery uz v zivote nic nebude a nezaziju, ze budu jen upoutana na praci a dite, je mi z toho smutno.

  • 01.06.2021 17:46:26 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy1.6.2021 6:35

    Já bych teda neskákala ze vztahu do 'vztahu' a věnovala se dítěti, protože ona taky vnímá, že tam najednou druhý rodič není. Od chlapů se na nějaký čas úplně odřízla, odžila si rozchod a až bych byla vyrovnaná sama se sebou, tak bych teprve začala hledat někoho nového. Sama cítíte, že je to špatně, tak hold musíte něco změnit.

  • Zkus si na svém životě najít to pozitivní. Máš dceru a to je obrovské štěstí, které každá žena nemá a třeba to jediné, do by si na světě přála je mít dítě :-) nechci to zlehčovat, ale každý má nějaké trápení. Určitě potkáš někoho, s kým ti bude zase dobře a tobě s ním. Ale teď máš malou dcerku, která tě potřebuje a už nikdy malá nebude, tak směřuj pozornost tam. Měj se ráda a to ostatní dobré už přijde samo. :-)

  • souhlasím snázorem - nejdřív srovnat sama sebe a pak teprve hledat někoho - partnera. ve chvíli, kdy jste v takovémto stavu si nepřitáhnete do života to dobré ale to, co je ovlivněno vaším negativníms tavem. naučte se mít ráda sama sebe, užívat si ten pocit, kdy jste s dcerkou a máte babinec. nikdo další váš život nenaplní štěstím kromě vás samé. může ho podpořit ale nenaplní.
    když jsem se rozešla s exem tak jsem byla sama 4 roky. byly to dlouhé roky ale dala jsem se za tu dobu do pořádku. měla jsem dceru, rodinu a nejlepší kamarádku. a až jsem byla srovnaná, uměla žít i sama a ten život si užívat tak pak teprve vstoupil do mého života muž. Ujasněte si co chcete, ale hlavně co nechcete. Přijměte život s jeho radostmi - máte zdravou dceru už to je velká radost. Čím více negativně smýšlíte, tím více si tu negaci do života přitahujete. Začíná krásné počasí, sluníčko - jděte si toto všechno s dcerou užívat, blbněte s ní, protože i pro ni to bude těžká situace. A i vás to nakopne a nebudete se tolik utápět v těch negacích.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist