Nevím jak dál :(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35381 10.4.2011 9:39

Ahojte děvčata,
každá z nás řeší každý den nějaký ten problém s láskou. A já tady taky jeden mám...
Před více než rokem jsem se rozešla s přítelem, se kterým jsem byla něco málo přes 3 roky. Ihned po rozchodu jsem si našla ale jiného, se kterým teď už nejsem. On si před více než půl rokem taky někoho našel. A postupem času si začínám uvědomovat, jaká chyba celý ten náš rozchod byl. Hrozně toho lituju. Dokonce jsem mu to vše i řekla, jaká to byla chyba a že jsem ho svým způsobem vždy milovala. Ale on teď má jinou a říkal, že nemůže kvůli ní a i, jestli se mnou vůbec chce být. Avšak já vím na 100 %, že mě má pořád hodně rád.
Chci ho hrozně moc zpět, ale nevím jak na to. Vím, že sama už jsem pro to udělala vše a teď je to jen celé na něm. Ale já moc dobře vím, že spolu máme být a myslím, že on to také ví, jen se bojí. On byl to nejlepší, co mě v životě mohlo potkat, ale já jsem to podělala.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • holka to je těžký no......pokud spolu opravdu máte být, tak si tu cestu k sobě najdete. Otázkou je kdy a jakým způsobem. Píšeš, že má vztah, nech to prostě volně plynout..i když je to asi těžké. Pokud k tobě chová stále silné city, tak mu vztah nevydrží.

  • nemůžeš holt čekat, že když se po roce rozmyslíš tak on za tebou hnedka přihopká... určitě pro něj ten rozchod byl těžkej, musel to nějak překonat a jak čas všechno léčí, tak si našel i jinou slečnu.... a najednou se mu v tom životě znovu objevíš ty. Chudák musí bejt teď úplně zmatenej...musíš mu dát čas, a prostor... nemůžeš čekat, že tu holku pošle k vodě hned, určitě má strach, aby neudělal hloupost a to co bylo předtím se neopakovalo... Ale myslím, že časem mu to určitě dojde,že k sobě patříte, ale bude to asi běh na dlouhou trať...

  • Přesně tak, pokud se vaše cesty mají ješte někdy spojit, tak se spojí. Pokud vaše city jsou opravdové, vydrží i několik let. Člověk na začátku své cesty za budoucím partnerem je někdy mnohem víc kritičtější a náročnější než tomu bude třeba za pět, deset let. Chtěl by od partnera vše a nakonec zjistí, že nejdůležitější je, pokud se máte vzájemně rádi, uctíváte se a chcete spolu být. V současnosti nemá asi cenu tlačit na pilu, to co by si možná získala, by nemuselo dlouho vydržet, nech tomu čas, i ty se dívej kolem sebe a třeba se ten osudový teprve objeví. A pokud ten osudový má být právě onen ex, bude jít:) ........bohužel, nebo spíš "bohudík" mluvím z vlastní zkušenosti........náš návrat se konal až po 4 letech....dnes jsme spolu další 4 roky, jsme svoji a já v 16tt:)

  • jestli ví, jak moc ho miluješ a jak moc ho chceš zpátky tak musíš už rozhodnutí nechat na něm... pokud na něho budeš tlačit bude to jenom horší... já bych zkusila vydržet...vím,že se mi to lehce píše, ale musíš ukázat, že ty jsi ta nej pro něho a pokud říkáš, že on to taky ví, tak myslím,že si k sobě tu cestičku najdete...

  • Jestli tě má opravdu hodně rád,jak říkáš,tak si to brzo uvědomí a vrátí se k tobě.Zkuste spolu zajít na kafe,na večeři nebo jděte tam,kde když jste spolu chodili zažili spoustu legrace.Promluvte si o vašem vztahu a uvidíš,že ti bude hned líp.Můžeš mu všechno říct a věř,že on si taky bude muset sáhnout do svědomí,a nakonec se k tobě vrátí:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist