Nevím co s mým kamarádem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #339500 2.1.2016 18:47

Ahoj. Potřebovala bych slyšet jiný názor, než mých kamarádek, na můj nynější problém... Asi před rokem a půl jsem poznala svého kamaráda a hodně jsme si rozuměli a pořád si rozumíme. Ale asi po půl roce naší známosti se v našem okolí objevovaly informace jako, že spolu chodíme, nebo že by on se mnou rád něco měl. Tyto informace samozřejmě byly mylné. No, ale po nějaké době takovýchto dotazů jsem nad tím začala přemýšlet... A došla jsem k závěru, že mě asi doopravdy balí. Ale přijde mi to absurdní, protože i když jsme dobří kamarádi, tak nechodíme spolu jen tak ven, ale třeba jen v nějaký společnosti našich kamarádů. Ale na druhou stranu se mnou mluví jinak, než s ostatníma holkama, často na mě šahá, nebo má takový ty rýpavý řeči.
No, ale přišly dny kdy už jsem to všechno fakt chtěla rozkousnout a chystala jsem se ho na to zeptat. Tak jsem mu večer napsala, takovou menší slohovku, jestli se ho na nás dva taky lidi ptají, nebo tak něco a jestli mě balí. Odepsal, že se ho na to pár lidí taky ptalo a proto se toho chytl a flirtoval se mnou... Že to tak má prý s každým.. takovou nekonečnou friendzone.
Úplně mě to zarazilo... proč se mnou flirtoval, když se mnou nic nechtěl mít? A že má s každým takový vztah bych ani neřekla a neřekli by to ani naši společní kamarádi..
Takže můj dotaz je jestli mě má rád víc než jako kamarádku nebo ne...
Děkuji. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi tě zklamu, ale tohle mi zní jako že to nikam dál posouvat nechce. K tomu "proč se mnou flirtoval, když se mnou nic nechtěl mít": to že s tebou někdo flirtuje opravdu moc neznamená, většinou je to jen nezávazná zábava.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist